AcasăLifestyleCe servicii include un abonament medical privat?

Ce servicii include un abonament medical privat?

DISTRIBUIȚI

Sursa foto: Shutterstock

Imaginea se descarcă aici.

 

Sănătatea este foarte importantă pentru noi toți. Putem avea grijă de noi în mai multe feluri, inclusiv prin activarea unor instrumente moderne precum asigurarea medicală sau abonamentul medical. În acest articol, punctăm diferența dintre aceste două instrumente medicale, evidențiind apoi serviciile incluse într-un abonament medical privat.

 

Ce este o asigurare de sănătate

Asigurarea de sănătate o poate avea orice cetățean, dar componentele unei asigurări diferă de la caz la caz. O asigurare de sănătate îl ajută pe pacient să acopere cheltuielile medicale care pot apărea în urma unui accident sau al unei boli, indiferent dacă serviciile medicale sunt de stat sau private. Practic, pacientul care încheie o asigurare de sănătate beneficiază de sprijin financiar în cazul unei spitalizări, intervenții chirurgicale, sau un anumit tratament.

 

Ce este un abonament medical

Abonamentul medical este opțional și poate cuprinde pachete de prevenție cu investigații medicale, pe de  o parte, dar și reduceri în cazul unor proceduri terapeutice.

 

Abonamentul medical privat funcționează ca o investiție făcută în sănătatea abonatului. Abonamentul medical individual pune accentul pe prevenție și oferă acces la un pachet de beneficii în cadrul unei clinici private, în schimbul unei sume fixe achitate lunar. Prețurile sunt accesibile și variază în funcție de tipurile de servicii și avantajele oferite.

 

Beneficiile unui abonament medical privat

 • Un abonament medical pentru persoane fizice la MedLife poate include accesul la servicii medicale de bază, pachete de analize, precum și o serie de investigații specifice.
 • Un abonament medical poate include servicii medicale de diagnosticare și prevenție în sute de laboratoare, clinici, hyperclinici și spitale la prețuri avantajoase sau discounturi semnificative.
 • Oferă discounturi semnificative la investigații și servicii de imagistică
 • Pentru fiecare pacient care deține un abonament individual este creat un dosar medical în format electronic, unde sunt cuprinse toate informațiile despre starea de sănătatea a abonatului. Acest dosar poate fi accesat atât de către abonat, cât și de către medicul curant.
 • În funcție de abonamentul medical ales, pacientul poate beneficia de consultații și controale la medici de excelență.
 • Un abonament oferă asistență medicală telefonică de specialitate 24/7.
 • Un alt avantaj al abonamentului medical este acela că pachetul de beneficii poate fi accesat oricând și oriunde la nivel național, în cadrul unităților proprii sau partenere ale clinicii private alese.
 • Pacientul beneficiază de monitorizarea permanentă a stării de sănătate.
 • De asemenea, pacientul are acces nelimitat și permanent la dosarul său medical electronic, oriunde în țară.

 

Cum se face un abonament

 • Un abonament medical se poate achiziționa, în funcție de clinica aleasă, fie direct la clinică, fie exclusiv online.
 • Abonamentele se pot încheia pe durata unui an calendaristic, iar plata poate fi efectuată în avans pe 3, 6 sau 12 luni.

 

Important de reținut:

La MedLife, sănătatea pacientului este foarte importantă și de ea se ocupă echipele medicale de profesioniști, cei care ajută la stabilirea diagnosticului și la recomandarea tratamentului adecvat. Sunt și alte aspecte de care pacienții sunt interesați, precum:

 • un abonament medical are scop de prevenție și oferă acces la o multitudine de servicii medicale, gratuite sau cu discount, în funcție de tipul de abonament ales.
 • abonamentul medical oferă acces la medici de top, personal medical bine pregătit, teste imagistice realizate cu echipamente medicale de ultimă generație.
 • prin intermediul unui abonament medical, pacientul poate face analize și investigații de bază pentru a preveni diferite afecțiuni medicale. În același timp, acesta beneficiază de discounturi sau gratuitate la o serie de consultații specializate, necesare pentru stabilirea unui diagnostic complet și a tratamentului adecvat.
 • există mai multe tipuri de abonamente medicale, atât pentru copii, cât și pentru adulți, astfel încât pacientul să poată opta pentru cel potrivit nevoilor sale.
 • procesul de achiziționare a unui abonament medical este extrem de facil.

 

Pentru întrebări suplimentare despre tipurile de abonament și serviciile oferite de clinicile medicale, acestea pot fi apelate telefonic sau prin e-mail.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA