AcasăIT & CCe nu trebuie să lipsească din stația ta de gaming   

Ce nu trebuie să lipsească din stația ta de gaming   

DISTRIBUIȚI

Foto

 

De-abia aștepți să ajungi acasă, sa te eliberezi de toată oboseala și stresul acumulate la birou. Și ce poate fi mai distractiv decât o sesiune de gaming, alături de prietenii tăi. Doar că, inidferent cât de incitant este jocul pe care l-ai ales, ai întotdeauna nevoie de anumite accesorii, astfel încât să te poți bucura la maxim de experiență. Evident, poți utiliza fără probleme tastatura și mouse-ul de la calculatorul cu care trimiți emailuri, dar asta va diminua atât performanțele tale cât și plăcerea jocului.

De asemenea, accesoriile bluetooth sau wireless pe care le folosești în general la alte activități obișnuite și pe care le apreciezi deoarece nu îți aglomerează biroul, nu sunt recomandate pentru gaming deoarece pot apărea întârzieri nedorite. Aceste lag-uri sunt insesizabile atunci când navighezi pe internet sau când redactezi un document în word, dar când vine vorba despre gaming, pot face diferența între viață și moarte.

Configurația spațiului de joc este și ea importantă, deoarece ai nevoie de confort, de liniște și de o lumină adecvată. Acestea nu sunt mofturi, ci doar un minim necesar pentru a te simți bine pentru o perioadă îndelungată de timp. Deoarece o sesiune de gaming poate dura chiar și câteva ore bune, spatele tău are nevoie de o susținere adecvată, care poate fi oferită de oricare dintre scaunele de gaming de la pcgarage.ro.

Există destule elemente de care trebuie să ții cont atunci când îți amenajezi stația ta de gaming, iar fiecare dintre ele trebuie să respecte cel puțin două condiții: confortul și funcționalitatea. Ergonomia și estetica sunt și ele importante, astfel încât corpul tău să fie în siguranță în timpul interacțiunii cu tehnologia, iar gusturile tale referitoare la amenajare să fie respectate.

 

  1. Controler pentru console

Dacă preferi jocurile pe console, ori chiar jocuri pe PC, dar care sunt compatibile cu un controler, atunci cu siguranță va trebui să investești într-un model calitativ. Jocurile cu mașini ori cu împușcături sunt doar două dintre cele care pot fi jucate foarte confortabil, atât cu tastatură și mouse, dar și controler de consolă.

 

  1. Al doilea monitor

Dacă ești un gamer pasionat, ar trebui să te gândești la achiziționarea unui al doilea monitor. Această investiție este utilă dacă preferi jocuri complicate și ai nevoie de un ecran suplimentar pentru a finaliza puzzle-uri. Poți avea jocul pe un monitor și poți instala un tutorial pe celălalt. Probabil că faci deja acest lucru cu ajutorul unui telefon sau al unei tablete, dar un al doilea monitor te va ajuta și să adaugi mai mult spațiu pe ecran pentru a extinde imaginea jocurilor.

 

  1. Cameră web

Jocurile online multiplayer sunt mult mai amuzante dacă tu și coechipierii tăi aveți montate camere web pentru a comunica. De asemenea, dacă vrei să transmiți jocul online, pe diverse rețele de socializare, o cameră web 4k este cea mai potrivită alegere. Cu ajutorul ei și al unui microfon stereo vei putea transmite din unghiul potrivit. O cameră de ultimă generație este compatibilă atât cu PC dar și cu un laptop, putând fi utilizată cu orice aplicație cunoscută de streaming.

 

  1. Mouse și tastatură ergonomice

Cu siguranță ai deja în casă un mouse și o tastatură, dar pentru o experiență de gaming de top, este nevoie să ai modele speciale. Acestea au un design ergonomic, ceea ce înseamnă că sunt create pentru a oferi confort mâinilor și degetelor. De asemenea, au butoane macro și funcții programabile, care îți vor ușura experiența de joc și te vor ajuta să faci anumite acțiuni cu mai puține mișcări sau apăsări de taste. Evident, asta înseamnă mai multă viteză de joc și mai multe performanțe.

 

Aceste accesorii sunt doar câteva dintre cele care te pot ajuta să duci experiența de gaming la un alt nivel. Totul va fi mai confortabil, comunicarea mai rapidă iar performanțele deosebite te vor ajuta să îți crești rankul general.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA