Acasăsinucidere maramuresCE NE AȘTEAPTĂ - Profeții despre 2016

CE NE AȘTEAPTĂ – Profeții despre 2016

spot_img

DISTRIBUIȚI

Începem profețiile cu Nostradamus, care a previzionat pentru anul 2016 un război în Orientul Mijlociu, miza fiind petrolul, un cutremur devastator în Pakistan și o severă criză financiară în SUA.

Alois Irlmaier a fost reputat prin capacitățile sale psihice. În cel de-al Doilea Război Mondial el a prezis locurile care vor fi bombardate, dar a indicat și locurile unde se aflau persoane dispărute.

În anul 1947, a fost acuzat de practici ilegale. Ca să-l convingă pe judecător că nu este un vrăjitor și că are reale calități psihologice, i-a descris locul unde se afla soția judecătorului, în acel moment și ce haine purta.

A fost achitat și lăsat în libertate. Viitorul îi apărea sub formă de flash. Imaginile erau clare și precise.
El și-a prezis moartea, care a avut loc în iulie 1959, când a declarat că, moare fericit că nu va fi părtaș la ceea ce va urma.

Irlmaier a făcut o profeție și despre cel de-al Treilea Război Mondial, care va începe în Orientul Mijlociu.
Văd flăcări, a declarat el, nave care se luptă în Mediterana. Dragonul galben, China va ataca Canada și va ocupa Alaska. Totul va fi negru și mulți oameni vor muri.

În flashuri îi apar porumbei albi care sunt avioane sau bombe. Avioanele vor bombarda un praf galben, între Marea Neagră și Marea Nordului. Piloții vor arunca cutii negre din care va ieși un fum galben și verde. Acestea sunt cutii satanice.

Toată viziunea seamănă cu un atac chimic sau bacteriologic. Oamenii vor deveni negri, iar carnea se va desprinde de pe oase. În ceea ce privește Anglia, el susținea că acest teritoriu va fi înghițit de ape, în urma unui cutremur foarte puternic.

Trei mari orașe din apropierea unei ape vor fi cuprinse de valuri uriașe care vor ucide populații întregi. Schimbări climaterice se vor produce brusc. În timpul războiului, timp de 72 de ore, planeta va fi acoperită de întuneric. Va urma un cutremur puternic care va produce mult praf. Cei care vor inhala acest praf vor muri.

În cele 72 de ore vor muri mai mulți oameni ca în cele două războaie mondiale. Marele oraș cu un turn de fier, Parisul, nu va fi ocupat de către inamicul care vine de la est. Poporul italian va fi masacrat de către sălbatici, Papa se va salva, dar mulți prelați vor fi uciși. Pacea se va instaura și creștinismul va dăinui.
Efemeride.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA