Acasă Lifestyle Monden CE MÂNCĂM - Baia Mare în topul orașelor în ceea ce privește...

CE MÂNCĂM – Baia Mare în topul orașelor în ceea ce privește comenzile la pizza

DISTRIBUIȚI

CE MÂNCĂM Românii folosesc din ce în ce mai des internetul pentru a comanda mâncare, însă preferințele acestora rămân tot cele tradiționale.

CE MÂNCĂM  Pizza, pui, shaorma și salată – sunt principalele opţiuni ale consumatorilor atunci când vine ora mesei și reprezintă mai bine de jumătate din comenzile la domiciliu, relevă datele eucemananc.ro. Cele mai multe cerințe sunt, bineînțeles, pentru „meniul zilei”.

Aproape jumătate din comenzile efectuate în ultima lună în Timișoara au vizat preparate din pui sau pizza. Salata s-a aflat și ea în topul preferințelor consumatorilor de pe malul Begăi, cu 15,15% din comenzi. Timișorenii au mai cerut paste, crispy și kebab.

Arădenii sunt printre cei mai mari iubitori de pui, dar mănâncă și cel mai mult gyros. Numărul comenzilor pentru specialitatea grecească este aproape dublu față de media celorlalte orașe. Între altele, în Arad s-au mai comandat în ultima luna pizza, mâncăruri de porc și salate.

Consumatorii din Deva au preferat la început de vară, pe lângă pui și pizza, sandwichurile. Aproape 13% dintre deveni au comandat acest preparat, în timp ce 12% au preferat salatele.

Baia Mare conduce în topul orașelor în ceea ce privește comenzile la pizza, cu 36,36% din cerințe pentru specialitatea italienească. În schimb, stă cel mai prost la capitolul salate, acolo unde numărul comenzilor este mai puțin de jumătate din medie (6,06%).

Orădenii sunt cei mai mari consumatori de salate (26,53% din numărul comenzilor), dar conduc și la capitolele paste (16,33%) și grill (10,2%). Unul din cinci clienți din Oradea a preferat puiul, în timp ce 14,29% au optat pentru pizza.
Locuitorii din Alba-Iulia au preferat să comande online mai mult kebab (16,67%) și au evitat pe cât posibil pizza, cu doar 3,33% din comenzi pentru specialitatea italienească. Mai bine de o pătrime din comenzi a fost pentru preparate din pui, iar printre alte preferințe ale consumatorilor din Alba-Iulia s-au numărat crispy și porcul.
Sibienii au preferat la început de vară, pe lângă pui și pizza, cele mai multe preparate vegetariene dintre clienții eucemananc.ro. Aproape 6,35% din comenzi au vizat aceste produse, triplu față de media celorlalte orașe. Consumatorii din Sibiu și-au îndreptat atenția și către salate (14,29%), sandwichuri (14,29%), kebab (11,11%) și preparate din vită (4,76%).

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA