AcasăLifestyleCe inseamna un service auto de top? Afla aici!

Ce inseamna un service auto de top? Afla aici!

DISTRIBUIȚI

Un service auto de top trebuie sa poata oferi masinii tale toate lucrurile si verificarile de care aceasta are nevoie pentru a functiona in mod optim. Totusi, acest lucru nu implica doar reviziile regulate si eventualele reparatii la nivelul anumitor componente ale masinii tale.

Iata cele 3 tipuri de servicii principale la care ar trebui sa ai acces atunci cand vizitezi un service!

Tinichigerie si vopsitorie

Integritatea autovehiculului tau nu este data numai de conditia elementelor din interiorul masinii. Atat exteriorul, cat si caroseria masinii trebuie sa fie tratate cu cea mai mare atentie atunci cand se afla intr-un service auto.

Caroseria, dupa cum probabil stii, contribuie foarte mult la structura metalica si de rezistenta a unei masini. Astfel, daunele de la nivelul acesteia ar trebui rezolvate cat mai rapid cu putinta. Apoi, cand vine vorba de vopsitorie, un service ar trebui sa dispuna de tehnologie moderna care poate eficientiza aplicarea straturilor de vopsea, dar si imbunatati calitatea acestora.

Mecanica si electrica

La capitolul mecanica si electrica, soferii ar trebui sa se bucure de cei mai buni tehnicieni, experti si mecanici. Totodata, un service auto de top trebuie sa poata gestiona orice problema de natura electrica a masinii tale.

Astfel, probleme sau defectiuni ale computerului de bord, electromotorului, bobinelor, acumulatorilor auto, senzorilor de parcare si asa mai departe nu trebuie sa fie o surpriza pentru mecanicii unui service.

Mecanica si electrica este la fel de importanta ca serviciile de tinichigerie si vopsitorie. Nu se poate spune ca un serviciu este mai important sau mai necesar decat altul.

Service roti si anvelope

Cand vine vorba de roti si anvelope, trebuie sa iei in calcul mai mult decat inlocuirea periodica a acestora. Daca nu ai colaborat cu un service auto pana acum, probabil nu stii prea multe despre geometria si echilibrul rotilor, de exemplu.

Mai exact, exista cateva proceduri care trebuie realizate la fiecare revizie a masinii tale. Atunci cand masina ta trage spre dreapta, de exemplu, este necesara realizarea unei geometrii a directiei autovehiculului.

Desigur, tehnologiile trebuie sa fie moderne si aici. Astfel, un service auto de top iti poate umfla rotile cu azot, aceasta substanta contribuind la o durata de viata mai lunga a anvelopelor tale, printre altele.

Iata un service auto de top care poate deveni cel mai bun prieten al masinii tale!

Trebuie mentionat si faptul ca, in ziua de astazi, un service de top este absolut necesar atunci cand ai de-a face cu daune auto si implicit, cu un dosar de dauna care trebuie rezolvat in mod corespunzator. Din fericire, poti oricand apela la un service care opereaza si ca un centru de daune – astfel, rezolvi doua probleme dintr-un singur foc, dupa cum s-ar spune.

Un astfel de service este CarsInv! Acesta colaboreaza cu toti asiguratorii majori din Romania si iti poate pune la dispozitie cele 3 servicii esentiale de care orice masina are nevoie. Mai mult decat atat, consilierii Cars Inv sunt mereu pregatiti sa-i asiste pe soferi, fie care e vorba de o programare la service-ul auto sau in cazul unei nelamuriri privind constatarea/rezolvarea daunelor.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA