spot_img
AcasăEvenimentSportCE de Handbal. România, învinsă de Ungaria, a ratat calificarea în semifinalele!

CE de Handbal. România, învinsă de Ungaria, a ratat calificarea în semifinalele!

DISTRIBUIȚI

Naţionala feminină de handbal a României a fost învinsă de formaţia Ungariei cu scorul de 25-19 (14-12), marţi, la Novi Sad, în Grupa a II-a principală, şi a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European din Serbia.

Începutul a fost foarte bun pentru echipa noastră, care a revenit de la 1-2 (min. 4) şi a marcat de patru ori la rând (5-2, min. 8), ratând şi o aruncare de la 7 metri (Curea). România s-a menţinut la conducerea jocului, dar Ungaria a punctat de trei ori consecutiv şi a egalat la 7 (19).
Echipa noastră a revenit la cârmă şi avea două goluri avans, 11-9, cu cinci minute înainte de finalul primei reprize. Precipitarea şi greşelile neforţate au făcut ca Ungaria să înscrie cinci goluri, iar România numai unul, astfel că la pauză scorul era de 14-12 pentru adversare.

România a început slab repriza a doua şi a primit două goluri (12-16, 33), iar în ciuda a doua reuşite ale echipei noastre, Ungaria a continuat să conducă confortabil. Tricolorele, care au greşit destul de mult, s-au apropiat la un singur gol, 17-18, în min. 43, dar Ungaria a marcat apoi de cinci ori la rând (17-23, min. 54), România ajungând la 10 minute consecutive fără gol marcat.
Ungaria s-a impus la un scor exagerat, 25-19, şi s-a calificat în semifinale alături de Muntenegru.

În celelalte meciuri ale zilei, Spania şi Rusia au terminat la egalitate, 25-25, iar Germania a întrecut Muntenegru cu 27-20.

În clasament, pe primul loc se află Muntenegru, cu 6 puncte, urmată de Ungaria, 6 p, Germania, 3 p, România, 3 p, Spania, 3 p, Rusia, 3 p.

Ultimele meciuri din grupă vor avea loc joi 13 decembrie, Spania – Muntenegru (17,15), Germania – România (19,15), Ungaria – Rusia (21,15).

România are nevoie de o victorie cu Germania pentru a putea juca meciul pentru locurile 5-6 la turneul din Serbia.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA