AcasăIT & CCe criptomonede sunt actuale pentru a investit în ele în 2022

Ce criptomonede sunt actuale pentru a investit în ele în 2022

spot_img

DISTRIBUIȚI

Piața criptomonedelor este în permanentă creștere – acest trend se observă în special atunci când analizăm evenimentele aferente dinamicii criptomonedelor – chiar și atunci când se produc evenimente nefavorabile, precum interzicea criptomonedelor în unele țări, criptomonedele oricum reușesc să revină pe cursul dinamicii în creștere. Reieșind anume din acest considerent, investițiile în criptomonede rămân a fi actuale. În acest articol sunt enumerate câteva criptomonede în care ar fi actual și rentabil de investit în 2022, precum sunt descrise și principalele argumente care demonstrează actualitatea acestor active crypto.

BTC (Bitcoin)

Cineva ar spune că este clasic. În același timp, bitcoinul rămâne a fi actual și în 2022. Bitcoinul rămâne a fi cea mai fiabilă dintre criptomonede, dar nu poate fi comparată cu obligațiunile guvernamentale. Unii experți curajoși fac prognoze că până în 2025 Bitcoinul va ajunge la o valoare cosmică 300.000 de dolari. În același timp, nu există nici o garanție a acestui lucru, de aceea, este important să nu percepem o asemenea prognoză ca ceva sigur. În același timp, o investiție în bitcoin nu este o idee rea. În cazul în care vă gândiți să investiți în BTC, puteți utiliza platforma Bitcoin Era.

ETH (Ethereum)

Ether a cunoscut în un salt impresionant în 2021, la fel ca și bitcoinul, de fapt. Valoarea Ethereum a ajuns la aproape 5000 de dolari. Există premise că Ethereum ar putea întrece și bitcoinul, doar că acest lucru rămâne a fi doar o previziune. Deocamdată BTC este cu mult în față și se dovedește a fi și mai fiabil (dacă ar fi să analizăm backgroundul ambelor criptomonede în comparație).

RIPPLE

Cu câțiva ani în urmă RIPPLE a explodat, dar creșterea nu s-a oprit doar la acel urcuș. Evoluția criptomonedei continuă și în prezent – Ripple a ajuns să fie utilizat de companii mari precum Bank of America, HSBS. Aceste companii folosesc Ripple pentru a efectua tranzacții transfrontaliere. Reieșind din aspectul descris mai sus, este cu adevărat puțin probabil ca sancțiunile de interzicere a criptomonedelor aplicate de unele țări să se răsfrângă și asupra Ripple.

Uniswap (UNI)

Aceasta nu este o monedă, ci un jeton de schimb. A crescut și în 2021. În mai, a sărit brusc de la 5 USD la 44 USD. Dar apoi a scăzut. Acum costă aproximativ 15 USD. Diferite bănci se uită la asta acum, ceea ce este bine. Dar încă nu la fel de bun ca XRP.

În general, jetonul în sine a fost creat inițial pentru a sprijini infrastructură schimbului Uniswap. Dar are caracteristici care pot fi aplicate nu numai în cadrul acestui schimb. De exemplu: votul deținătorilor, jetoanele, distribuirea finanțării, reglementarea comisiilor etc.

BNB (moneda Binance)

BNB reprezintă coinul oficial al platformei Binance. Unii ar putea spune că deja nu mai este actual din cauza faptului că nu este suficient de fresh. În același timp, să nu uităm, în 2021, a crescut de la 28 USD la 600 USD. Această creștere impresionantă, dar și faptul că BNB se asociază cu Binance inspiră încredere atât în stabilitatea, cât și în creșterea criptomonedei respective și în 2021.

Plus la aceasta, este necesar de menționat că, de fapt, BNB nu doar se asociază cu Binance, dar și înlocuiește acțiunile Binance. Pe măsură ce compania crește, la fel crește și BNB. Totodată, acest lucru nu înseamnă că asupra criptomonedei nu acționează ceilalți factori a pieții (ca în cazul altor criptomonede).

MATIC

MATIC este un proiect conceput în special cu scopul de a acoperi acele neajunsuri pe care le are blockchainul Ethereu. Principala problemă ETH constă în faptul că rețeaua Ethereum a fost supraîncărcată cu numărul de tranzacții și au început să efectueze tranzacții prin sistemul MATIC. Eterul are o viteză de 15 operații pe secundă, iar MATIC 7200. Reieșind din ritmul în care se dezvoltă Ethereum, MATIC va deveni tot mai valorificat. Astfel, această criptomoneda poate deveni o investiție cu perspectivă.

Acestea sunt câteva dintre criptomonedele actuale pentru anul 2022. Anume aceste criptomonede atrag interesul multor investitori, de aceea, cu siguranță că nu va fi de prisos să le analizați în cazul în care doriți să investiți în piața activelor crypto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA