spot_img
AcasăLIFECAZUL LUI „ROCKY„ – Cine este regele drogurilor în România

CAZUL LUI „ROCKY„ – Cine este regele drogurilor în România

DISTRIBUIȚI

CAZUL LUI „ROCKY”  Liderul grupării care a traficat aproape 2,5 tone de cocaină, cea mai mare cantitate de stupefiante confiscată de procurorii şi poliţişti de la Crimă Organizată.

În vara anului trecut, poliţistii de la Crimă Organizata si procurorii DIICOT au confiscat aproape 2,5 tone de droguri care erau depozitate într-un container din portul Constanţa.

Claudiu Cucu, şeful Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, a condus operativ cea mai mare operaţiune antidrog din România.

Mimoun Kaabouni, zis ”Rocky” este păzit acum în închisoare mai ceva ca celebrul traficant Pablo Escobar. Aflat la Poarta Albă, acolo unde a fost închis şi Gigi Becali sau Cristi Borcea, şi unde se află şi Victor Becali, marocanul acuzat de trafic de droguri este supravegheat îndeaproape de mascaţi, scrie cancan.ro.

„Vor face închisoare la noi întrucât au comis faptele pe teritoriul României. „Nu cred că ştie cineva câtă muncă a fost. Sunt ani de muncă în spatele acestui caz. Această reţea a acţionat prima dată pe teritoriul nostru, iar membrii ei nu au apucat să pună un gram de cocaină pe piaţă. Ulterior au existat operaţiuni şi în alte state”, a spus comisarul Claudiu Cucu.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA