Acasăsinucidere maramuresCAZ TULBURĂTOR ÎN FRANŢA - Cadavrul unei fetiţe de opt ani, găsit...

CAZ TULBURĂTOR ÎN FRANŢA – Cadavrul unei fetiţe de opt ani, găsit după şase luni de la dispariţie

DISTRIBUIȚI

Una dintre cele mai misterioase dispariţii din Franţa este pe cale de a fi desluşită. Procurorii au anunţat descoperirea cadavrului unei fetiţe de 8 ani ani care nu a mai fost văzută din noaptea de 26 spre 27 august anul trecut.

Circumstanţele dispariţiei unei fetiţe de opt ani, un caz care îi intrigă pe francezi de şase luni încoace, sunt pe cale de a fi deşluşite.

Un fost militar a confirmat moartea ei şi a dat indicii despre locul în care i-a ascuns cadavrul, scrie Adevărul.

După luni de tăcere în cazul dispariţiei lui Maëlys de Araujo, fostul militar Nordahl Lelandais a vorbit şi a dat informaţii despre circumstanţele producerii acestei fapte.

Inculpat pentru răpirea şi uciderea fetiţei, care a dispărut în cursul nopţii de 26 spre 27 august anul trecut, în timpul unei nunţi, Nordahl Lelandais a recunoscut că a ucis-o, dar a susţinut că totul s-a întâmplat involuntar.

Urmând indiciile date de inculpat, poliţiştii au găsit un cadavru într-o zonă muntoasă din comuna Saint-Franc, în departamentul Savoie.

Comuna Saint-Franc este situată la aproximativ 15 kilometri de Pont-de-Beauvoisin, în Isère, locul unde a dispărut micuţa Maëlys.

Nordahl Lelandais a acceptat să vorbească după ce analizele efectuate pe urmele de sânge găsite în maşina sa arată că acestea aparţin lui Maëlys de Araujo.

În plus, mama fetiţei a recunoscut-o în camerele care au surprins momentul în care fostul militar o urca în maşina sa.

În vârstă de 34 de ani, Nordahl Lelandais este acuzat totodată de uciderea caporalului Arthur Noyer, în aprilie anul trecut.

sursa info Adevărul

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA