AcasăActualitate112CAZ TRAGIC – Fetiță de 6 ani găsită moartă după ce a...

CAZ TRAGIC – Fetiță de 6 ani găsită moartă după ce a fugit de acasă de frică să nu fie dată la orfelinat

DISTRIBUIȚI

CAZ TRAGIC  Sfârșit cumplit pentru o fetiță de doar șase anișori din comuna Godinești, Gorj. Micuța a fost găsită moartă, ieri, după ce fugise de acasă. Potrivit Gorjeanul.ro, Valentina ar fi fugit de acasă încă de marți seara. Se pare că mama fetei este o femeie cu probleme de sănătate mintală, iar din declarațiile membrilor familiei, micuța i s-ar fi plâns de faptul că urma să fie luată și dusă la casa de copii, lucru pe care nu și-l dorea.

În cursul zilei a fost o doamnă acasă la bunica nepoțelei, nu știu dacă de la Protecția Copilului sau de altundeva, și a discutat cu ea despre copii. Fetița era speriată de gândul că poate fi luată și dusă la casa de copii și a plecat cu mama ei pe câmp la vite. Seara, nu a mai ajuns la domiciliu. Apoi noi am început căutările, am văzut că nu o găsim, am anunțat Poliția, au venit dumnealor, ne-am dat acceptul pentru a se mediatiza cazul ca să știe lumea că poate o vedea cineva și s-o recunoască pentru a anunța autoritățile”, a povestit Cristian Trăilescu, unchiul Valentinei, conform Libertatea.ro.

Ieri dimineață, șoferul unui autobuz a observat prezența unei fetițe pe malul râului Tismana și a anunțat autoritățile. Din păcate, echipele de intervenție au ajuns prea târziu. Se pare că micuța ar fi încercat să traverseze râul, însă s-a înecat.

Șoferul ne-a dat datele acestea, spunând că este o persoană pe malul apei, dar fără să știe despre cine ar putea fi vorba. Am format echipe din salariații Primăriei și chiar angajații noștri au depistat-o în apă, unii fiind vecini cu familia fetiței. Am plecat pe firul informațiilor respective și, spre ghinionul nostru, am găsit-o agățată în niște crengi, probabil încercând să traverseze râul”, a explicat primarul Aurariu Coman.

Sursă info şi foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA