spot_img
AcasăActualitate112CAZ TERIFIANT ÎN ROMÂNIA – Minoră abuzată sexual de soțul asistentei maternale...

CAZ TERIFIANT ÎN ROMÂNIA – Minoră abuzată sexual de soțul asistentei maternale care o avea în grijă

DISTRIBUIȚI

CAZ TERIFIANT ÎN ROMÂNIA  Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu a deschis o anchetă după ce o fetiță, în vârstă de 14 ani, a povestit, în cadrul unei ședințe de consiliere psihologică, faptul că soțul asistentei maternale la care se afla în plasament a abuzat-o sexual.

O minoră aflată în plasament la un asistent maternal din Tismana și-a manifestat dorința, în urmă cu câteva zile, de a se întoarce într-unul din centrele DGASPC, motivul fiind acela că cea care o avea în grijă i-ar fi dat o palmă, notează gorj-domino.ro. Fetița a ajuns în Centrul de Primire în Regim de Urgență Tg-Jiu și mai apoi la o casă de tip familial a instituției, aflată la câțiva kilometri de oraș. În timpul unei ședințe de consiliere psihologică, copila a recunoscut faptul că motivul real din care și-a dorit să plece din plasament de la familia din Tismana este acela că soțul asistentei maternale a abuzat-o sexual.

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj au fost cei care au sesizat organele de cercetare, iar copila a fost mutată într-o casă de tip familial a instituției.

DGASPC a sesizat organele judiciare, luni 28 august, cu privire la cele expuse de fetiță, iar Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, a deschis dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de act sexual cu minor.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA