AcasăActualitate112CAZ TERIFIANT ÎN BUCUREȘTI - Un bărbat și-a violat fiica, a lăsat-o...

CAZ TERIFIANT ÎN BUCUREȘTI – Un bărbat și-a violat fiica, a lăsat-o gravidă, apoi s-a lăudat în fața prietenilor de pahar

spot_img

DISTRIBUIȚI

CAZ TERIFIANT ÎN BUCUREȘTI O fată de liceu dintr-un sat din apropierea Capitalei trăiește, cine știe de când, o dramă care, puțin câte puțin, i-a strivit sufletul și i-a ucis puterea de a se împotrivi celui care a siluit-o.

Gabriela, care la doar 14 ani a purtat în pântec rodul iubirii abjecte și a păcatului de neînțeles în care tatăl ei a căzut, își apără speriată părintele asupra căruia planează acuzația de incest. Povara copilei care a dat naștere unui bebeluș de care s-a lepădat imediat este cu atât mai mare cu cât chiar tatăl ei, se spune, s-a lăudat la birt, în fața amicilor, că și-a violat fiica și a lăsat-o gravidă.

Ca într-un coșmar fără de sfârșit care i-a înghițit complet copilăria, Gabriela s-a trezit, fără putința de a face ceva, în brațele propriului tată care a transformat-o în rob al plăcerilor sale sexuale.

Abuzurile zilnice, consumate ca un blestem în gospodăria pe care mama fetei a lăsat-o amanet în colbul satului pentru o pâine muncită printre străini, i-au marcat întreaga existență elevei care abia apucase să-și cunoască colegii din clasa a IX-a când o altă viață i s-a plămădit în pântecul crud. Suferințele chinuitoare, nemărturisite, i s-au întipărit pe chipul părăsit de zâmbet și în ochii triști care și-au pierdut, treptat, strălucirea copilăriei.

Ce o fi cu fata asta? E cu burta la gură, nici la școală nu mai merge…”, s-au întrebat vecinii copilei, încercând să găsească, așa cum se obișnuiește în comunitățile mici, răspunsuri la toate lucrurile neînțelese.

Adevărata față a personajului care-și spunea ”tată”, dar care-și abuza copila pe care mama ei a crezut că o lasă pe mâini bune, avea să fie dezvăluită o dată cu trecerea timpului, când trupul fetei începuse să sufere transformări normale o dată cu creșterea sarcinii. În plus, individul a găsit de cuviință să ajute în felul lui la aflarea cumplitei drame care i-a schimbat complet existența Gabrielei.

Citește continuarea, AICI.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA