AcasăActualitate112CAZ TERIFIANT – Adolescentă de 16 ani, gravidă, bătută și strangulată pentru...

CAZ TERIFIANT – Adolescentă de 16 ani, gravidă, bătută și strangulată pentru că a vrut să renunțe la sarcină

spot_img

DISTRIBUIȚI

CAZ TERIFIANT  Iuliana O., o tânără de numai 16 ani din Focșani, însărcinată în șase săptămâni, a scăpat ca prin minune din mâinile concubinului său, care i-a aplicat o corecție zdravănă chiar în Vinerea Mare pentru că dorea să renunțe la copil.

Agresorul a bătut-o după care a venit și la spital unde a lovit-o din nou. Totul s-a petrecut după ce fata a decis să renunţe la sarcină. Mai mult, concubinul a încercat și să o strângă de gât.

Totul s-a întâmplat după ce tânăra i-a spus partenerului său că vrea să renunţe la sarcină. Acest lucru l-a înfuriat la culme pe bărbat, care a început să o lovească.

„Traumatism cranio-facial prin agresiune cu hematom orbital drept; Contuzie cervicală, traumatism cranio-facial cu echimoză și edem ochi drept prin agresiune, contuzie cervicală interioară prin strangulare”, a fost diagnosticul medicilor.

Polițiștii au preluat cazul și efectuează cercetări pentru identificarea autorului și pentru tragerea acestuia la răspundere penală, notează ziaruldevrancea.ro.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA