AcasăActualitate112CAZ TERIBIL - Trei fete au încercat să se sinucidă în grup

CAZ TERIBIL – Trei fete au încercat să se sinucidă în grup

DISTRIBUIȚI

CAZ TERIBIL Trei adolescente cu vârste de 13, 14 şi respectiv 16 ani dintr-o comună prahoveană au ajuns de urgenţă la spital, după ce au înghiţit un medicament recomandat în tratarea bolilor psihice, pe braţele lor fiind descoperite tăieturi superficiale.

Una dintre tinere este în comă, iar celelalte două, care sunt surori, sunt confuze, dar starea lor este mult mai bună, scrie News.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova, echipajele medicale au intervenit, marţi seară, în comuna Ariceştii Zeletin, pentru a acorda ajutor specializat unor tinere care, conform primelor informaţii, s-ar fi intoxicat cu un medicament recomandat în tratarea bolilor psihice.

Este vorba despre o adolescentă în vârstă de 14 ani şi alte două, cu vârste de 13, respectiv 16 ani, care sunt intoxicate cu medicamente şi au tăieturi superficiale în zona antebraţelor.

Fata de 14 ani este în comă şi a fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde medicii încearcă să îi salveze viaţa. Cele două surori, a căror stare este mai puţin gravă, sunt confuze şi au fost transportate la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti.

Localnicii susţin că cele trei fete ar fi încercat să se sinucidă, însă poliţiştii care cercetează cazul nu au încă o concluzie cu privire la circumstanţele în care cele trei adolescente au ajuns să ia medicamentele respective.

Info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA