spot_img
Acasăsinucidere maramuresCAZ ȘOCANT – Poliția Vaticanului a dat peste o orgie homosexuală în...

CAZ ȘOCANT – Poliția Vaticanului a dat peste o orgie homosexuală în casa unui cardinal

DISTRIBUIȚI

CAZ ȘOCANT  Poliția Vaticanului a descoperit o orgie gay cu droguri și gigolo plătiți la domiciliul unui cardinal, în timpul unui raid, scrie NZ Herald. Poliția a intrat în apartamentul cardinalului Francesco Coccopalmerio luna trecută, după ce a fost chemată din de vecinii deranjați de gălăgie.


Potrivit presei, atunci când poliția a ajuns în apartament au găsit droguri și un grup de bărbați angajați într-o orgie. Casa era locuită de un preot care lucrează ca secretar al cardinalului Francesco Coccopalmerio. Acesta a fost arestat și dus pentru a fi interogat.

Ziarul Il Fatto Quotidiano a sugerat că Papa Francisc s-a înfuriat când a aflat știre și ia în calcul să-i ceară lui Coccopalmerio să se pensioneze. Vestea vine în contextul unor scandaluri sexuale mai vechi în Biserica Catolică. Tot în această perioadă, trezorierul Vaticanului, cardinalul australian George Pell, a fost inculpat în Australia, pentru multiple abuzuri sexuale asupra unor copii.

George Pell este prelatul catolic cu cel mai înalt rang în Australia. El a fost interogat la Roma de poliția australiană, în octombrie, privind mai multe acuzații de pedofilie, acuzații pe care trezorierul Vaticanului le respinge. Acum, însă, el a fost inculpat pentru aceste fapte pe care le-ar fi comis în urmă cu mai multe decenii.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA