AcasăActualitate112CAZ ŞOCANT - O fetiță de doar trei ani a fost omorâtă în...

CAZ ŞOCANT – O fetiță de doar trei ani a fost omorâtă în bătaie

DISTRIBUIȚI

CAZ ŞOCANT Poliția Hunedoara a deschis un dosar pentru moarte suspectă după ce Ambulanța a fost solicitată la o fetiță de trei ani din localitatea Lupeni, găsită inconștientă, iar medicii au stabilit că micuța a fost omorâtă în bătaie, scrie Mediafax.

CAZ ŞOCANT Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara a fost solicitat, miercuri după-amiază, să acorde primul ajutor, la Lupeni, unei fetițe de trei ani.

”Ambulanța Lupeni a intervenit în colaborare cu SMURD Lupeni la un copil de trei ani inconștient, aflat în stop cardio-respirator.

În ciuda manevrelor de resuscitare, fetița nu a putut fi salvată”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Hunedoara.

Echipele de prim-ajutor au observat multiple echimoze pe trupul fetiței, motiv pentru care au anunțat Poliția, care a deschis un dosar pentru moarte suspectă.

Medicii legiști au confirmat, astăzi, pentru Mediafax, că decesul copilei a survenit ca urmare a loviturilor care i-au fost aplicate.

Conform șefului Serviciului de Medicină Legală Hunedoara, Dan Mărculescu, fetița a suferit un șoc hemoragic ca urmare a lovirilor repetate cu corpuri dure la care a fost supusă.

Bolnavă, cu un început de bronhopneumopatie, micuța nu a primit tratament, ci bătaie, a spus medicul.

Mai mult, în urma examenului legiștilor, a reieșit că fetița nici nu a fost hrănită cum trebuie.

Poliția a deschis un dosar pentru moarte suspectă și trebuie să afle cine a bătut fetița.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA