AcasămodeleCAZ ȘOCANT ÎN SATU MARE – O femeie a fost executată silit...

CAZ ȘOCANT ÎN SATU MARE – O femeie a fost executată silit după ce niște escroci i-au furat identitatea și au luat un credit pe numele acesteia

spot_img

DISTRIBUIȚI

CAZ ȘOCANT ÎN SATU MARE O sătmăreancă din Carei, plecată în Italia din anul 2009, este executată silit pentru un credit pe care susţine că nu l-a luat. Cazul a fost relatat pe larg de către gazetaromaneasca.com.

Maria Oprea are 43 de ani, este originară din Carei, jud. Satu Mare, rezidentă într-o localitate de lângă Verona din anul 2009. Românca lucrează ca asistent medical la o clinică pentru persoane cu dizabilități fizice și psihice. Ea a fost informată de fostul soț, că pe numele ei a ajuns o citație în care este anunțată că are un împrumut la care a rămas în urmă cu ratele.

Subscrisa, Casa de Ajutor Reciproc CAR CFR Cluj – Satu Mare vă somează ca în termen de 15 zile de la primirea prezentei să vă prezentați la sediul nostru pentru a achita suma de 9626,40 de lei. Aceasta reprezintă restanța neachitată din împrumutul contractat în baza contractului nr. 33 din data de 19.03.2014…”, scrie în scrisoarea trimisă pe numele ei.

În cazul în care nu va veti prezenta până la termenul stabilit, ne puneți în situația să vă întocmim dosar de executare atât pentru dumneavoastră, cât și pentru giranți…”, mai scrie în somație.

„Am realizat imediat că mi-a fost furată identitatea. Eu nu am fost niciodată înscrisă în CAR.Din câte știu, pentru a beneficia de împrumut de la ei trebuie să fii membru, să ai un anumit fond din cotizație, să ai o anumită vechime. Nu e cazul la mine, eu nu am avut niciodată vreo legătură cu ei. Eu nu am lucrat la CFR, am fost funcționar la Poșta Română”, a declarat femeia pentru gazetaromaneasca.com.

Maria Oprea e convinsă că cineva s-a folosit ilegal de actele ei, dar nu numai atât, a folosit și documente false.

„E incredibil ce s-a întâmplat. Mă întreb cum de au aprobat împrumutul, când actele mele de identitate erau la mine, deci s-au folosit de fotocopii, nu îmi imaginez de unde. Apoi, pentru un împrumut trebuie să prezinți o adeverință de venit de serviciu, iar eu am încheiat orice raport de muncă în România din 2009. Asta înseamnă că au folosit acte false”, a mai spus aceasta. Ea este îngrijorată că de acum va trebui să piardă timp şi bani pentru a-şi demonstra nevinovăţia.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA