AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ CAZ ȘOCANT ÎN MARAMUREȘ - Ce spune poliția despre cazul minorei...

ACTUALIZARE/ CAZ ȘOCANT ÎN MARAMUREȘ – Ce spune poliția despre cazul minorei care și-a acuzat tatăl de viol

DISTRIBUIȚI

CAZ ȘOCANT ÎN MARAMUREȘ   Informaţii de coşmar ne parvin de la Moisei, unde o adolescentă în vârstă de 17 ani a fost violată de tatăl ei. Grozăvia s-a petrecut în dimineaţa zilei de ieri, 2 august, la domiciliul celor doi, în timp ce mama era la serviciu în Borşa. Conform informaţiilor noastre, imediat după comiterea faptei bărbatul a dispărut fără urmă.

Victima a reuşit să ceară ajutorul vecinilor şi al poliţiei, cu toate că prezenta o hemoragie puternică. La faţa locului s-au deplsat echipaje de poliţie şi medicale, fata fiind transportată la spital. A fost anunţată şi mama, fiind dusă ulterior la audieri.

Vom reveni cu un punct de vedere oficial din partea polițiștilor maramureșeni. De precizat că familia mai are două fete.

 

ACTUALIZARE

 

Conform informațiilor furnizate de IPJ Maramureș reiese faptul că fapta nu se confirmă. ”Din verificările efectuate până în acest moment s-a stabilit că nu este vorba de un viol. Se continuă cercetările urmând a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat” au precizat reprezentanții IPJ Maramureș.

De altfel, sursele VasoleDale.ro spun că adolescenta ar fi la menstruație și de aici și balta de sânge în care a fost găsită.

Pe de alta, aceleași surse susțin că adolescenta ar fi recunoscut că nu a fost violentă, dar susține că tatăl ei a pipăit-o în zonele intime. Mai mult, minora spune că tatăl ei ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice. Din acest motiv, ancheta coordonată de un procuror continuă urmând să se stabilească și încadrarea juridică a eventualelor fapte.

 

Sursă info: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA