spot_img
AcasăActualitate112CAZ ȘOCANT ÎN MARAMUREȘ - Pădurar ATACAT cu ranga în pădure de...

CAZ ȘOCANT ÎN MARAMUREȘ – Pădurar ATACAT cu ranga în pădure de către hoții de lemne

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un nou caz șocant a avut loc zilele trecute în Maramureș, într-o pădure de pe raza localității Repedea. Potrivit VasileDale.ro, un pădurar a fost atacat cu o rangă de către hoții de lemne chiar în timp ce patrula prin pădure. Mai mult, pădurarul ar fi fost însoțit de către doi colegi, care ar fi fugit de la fața locului de frica atacatorului.

Încă un caz de agresiune asupra unui pădurar s-a petrecut în localitatea REPEDEA, județul MARAMUREȘ. Pădurarul K.G., angajat al Ocolului Silvic Poieni, a fost atacat de un hoț de lemne cu ranga în timp ce patrula în zona pe care o păzește. Spre norocul lui, mașina personală cu care își efectua serviciul era în apropiere și s-a ascuns în ea, în timp ce alți doi colegi au fugit de la fața locului de frica atacatorului. Aflându-se într-o zonă fără semnal la telefon, pădurarul agresat a fost nevoit să se deplaseze la Ocol, respectiv Postul de Poliție pentru a depune plângere împotriva agresorului B.G.V., personal cunoscut cu mai multe dosare penale în legătură cu furtul lemnelor din pădure. Individul ar fi protejat de mai multe instituții ale statului. Sperăm ca organele competente vor lua urgent măsuri legale care se impun pentru a se evita pierderea de vieți omenești, cum s-a întâmplat și în alte localități din județ”, a declarat martorul pentru sursa citată.

Întâmplarea vine la un an după ce Liviu Pop, un pădurar din Târgu Lăpuș, județul Maramureș, a fost ucis cu propria armă de către hoții de lemne pe care îi prinsese în fapt, în pădure. Vom reveni cu informații oficiale din partea polițiștilor cu privire la acest incident.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








TE-AR MAI PUTEA INTERESA