AcasăActualitate112CAZ ȘOCANT ÎN MARAMUREȘ - O femeie de 63 de ani și-a...

CAZ ȘOCANT ÎN MARAMUREȘ – O femeie de 63 de ani și-a bătut cu bestialitate mama în vârstă de 90 de ani. Scandal monstru și în Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Aseară, 19 octombrie, ora 21.08, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Electrolizei este un scandal în familie.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 42 de ani și-a agresat fizic soția, o femeie de 43 de ani, în urma unui conflict spontan. Victima a formulat plângere privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

 

Caz șocant în Sarasău: și-a bătut mama în vârstă de 90 de ani

 

Ieri, 19 octombrie, ora 15.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 90 de ani din Rona de Sus, cu privire la faptul că la data de 17.10.2021, în jurul orelor 1600, ar fi fost agresată fizic și amenințată de către fiica sa, o femeie de 63 de ani.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele persoanei bănuite de comiterea faptei. Întrucât femeia de 63 de ani prezenta un comportament deviant, a fost transportată la Spitalul Sighetu Marmației, unde a rămas internată.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA