AcasăActualitate112CAZ ȘOCANT ÎN MARAMUREȘ - Doi tineri acuză fiul și nepotul unui...

CAZ ȘOCANT ÎN MARAMUREȘ – Doi tineri acuză fiul și nepotul unui candidat PMP că i-au agresat pentru că… nu ar fi votat pe cine trebuia

DISTRIBUIȚI

Caz absolut șocant în comuna maramureșeană Repedea. Doi tineri din localitate susțin că ar fi fost agresați de către fiul și nepotul unui candidat la funcția de primar a comunei, pe motiv că nu ar fi votat candidatul respectiv.

Întreaga scenă s-ar fi petrecut noaptea, chiar în centrul comunei. Mai mult, camerele de supraveghere amplasate în zonă au surprins incidentul.

Scandal după alegerile locale din comuna Repedea, județul Maramureș după ce candidatul Beuca Mihai nu câștigat alegerile locale. Acum vin răzbunările prin fiul și nepotul acestuia. Cei doi au agresat doi băieți în centrul comunei. Aceștia s-au răzbunat deoarece nu l-au votat pe candidatul Mihai Beuca din partea partidului PMP”, a declarat persoana care a transmis imaginile video, pentru BaiaMare24.ro

În imaignile surprinse de camera de supraveghere se poate observa cum două autoturisme se plimbă pe lângă un alt autoturism care staționează. La un moment dat, una dintre mașini se oprește și din ea iese o persoană care încearcă să lovească o altă persoană, aflată în autoturismul care staționa.

Cei doi tineri agresați ar fi depus ieri după-amiază plângere la poliție. Vom reveni cu un punct de vedere oficial din partea IPJ Maramureș.

Știre în curs de actualizare.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA