AcasăActualitate112CAZ ȘOCANT ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD – Un bărbat și-a violat fiica adolescentă (VIDEO)

CAZ ȘOCANT ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD – Un bărbat și-a violat fiica adolescentă (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

CAZ ȘOCANT ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD   Un bărbat de 39 de ani din localitatea componentă Sigmir și-a violat fiica adolescentă. Bărbatul era divorțat, iar fata era în grija sa încă din anul 2012. Momentan, bărbatul se află după gratii, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Săptămâna trecută, un bărbat de 39 de ani și-a violat fiica minoră, care urmează să împlinească 16 ani în toamna acestui an. Adolescenta se afla în grija tatălui, după ce părinții săi s-au despărțit în anul 2012. Aceasta a rămas cu tatăl în Sigmir, în timp ce sora sa de 8 ani a rămas în grija mamei, care locuiește în Bistrița, scrie Bistrițeanul.

Miercurea trecută, adolescenta a profitat de vacanță și a mers la bunica paternă, care locuiește tot în Sigmir, pentru a face plajă. După ce s-a întors de la plajă a vrut să facă o baie, moment în care tatăl adolescentei a intrat peste ea în baie și a violat-o. Speriată, fata i-a spus iubitei tatălui său ce s-a întâmplat și și-a anunțat mama naturală, refugiindu-se până la venirea acesteia la bunica paternă. A doua zi, fata împreună cu mama sa, au reclamat cele întâmplate la poliție.

Se pare că adolescenta a fost supusă unui examen medico-legal, care confirmă cele susținute de ea, motiv pentru care tatăl său a și fost reținut pentru 24 de ore, iar în data de 21 iulie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Chiar în ziua în care s-a petrecut nenorocirea fata a fost preluată de mamă, la care a rămas de atunci. Pe fir a intrat și Direcția pentru Protecția Copilului, care a deschis o anchetă și i-a oferit consiliere adolescentei.

„S-a comis un viol, a fost vorba chiar de un incest. Și-a abuzat sexual fiica, minoră fiind. În urma acestei întâmplări am fost sesizați, iar pentru copilul în cauză s-a dispus rămânerea în familie cu servicii de sprijin. Minora beneficiază de un program de consiliere psihologică, iar din informațiile pe care le deținem tatăl este arestat. Pentru fapte de acest gen pedeapsa este închisoare de la 5 la 12 ani, fiind vorba despre faptul că este o relație de rudenie între agresor și victimă, iar victima are vârsta sub 16 ani”, a declarat pentru Bistrițeanul Teodor Sângeorzan, din cadrul Direcției pentru Protecția Copilului Bistrița-Năsăud.

Deși există dovezi clare că a fost vorba despre un viol, nici vecinii bărbatului și nici bunica paternă a victimei nu cred că s-a întâmplat așa ceva. Aceștia spun că bărbatul era foarte respectuos și că avea grijă de adolescentă. Pe de altă parte, bunica maternă a copilei spune că aceasta încă este în stare de șoc după cele întâmplate.

Citește continuarea, AICI.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA