AcasăActualitate112CAZ ȘOCANT ÎN BAIA MARE! Trei prieteni au fost bătuți și sechestrați...

CAZ ȘOCANT ÎN BAIA MARE! Trei prieteni au fost bătuți și sechestrați într-un apartament de pe strada Motorului, păcăliți că vor merge la un chef

DISTRIBUIȚI

La data de 4 februarie, la ora 02.42, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către un tânăr de 23 de ani cu privire la faptul că, împreună cu doi prieteni, au fost agresați și sechestrați în timp ce se aflau într-un imobil situat pe strada Motorului.

La fața locului, polițiștii au identificat apelantul și doi bărbați de 37 respectiv 43 de ani din Mureș, care au relatat faptul că în seara zilei de 03 februarie, au consumat băuturi alcoolice într-un local de pe bulevardul București, iar după închiderea localului, au fost invitați de către un bărbat necunoscut la locuința acestuia, pentru a continua să consume băuturi alcoolice.

Ajunși la locuința bărbatului, în jurul orelor 22:30, acesta i-a agresat, le-a sustras o sumă de bani și nu i-a lăsat să plece din locuință până în jurul orelor 02:30.

Părțile vătămate se aflau sub influența băuturilor alcoolice, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului și au fost conduse la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptelor. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani din Seini, față de care polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior instanța de judecată a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile a acestuia.

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal și lovirea sau alte violențe.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA