Acasă Actualitate 112 CAZ ŞOCANT ÎN BAIA MARE - O fetiţă de 13 ani a...

CAZ ŞOCANT ÎN BAIA MARE – O fetiţă de 13 ani a născut în baie sub privirile îngrozite ale fratelui ei de 10 ani. Copila fusese violată de un fost puşcăriaş

DISTRIBUIȚI

CAZ ŞOCANT ÎN BAIA MARE Flavia este eleva in clasa a VII-a la o şcoală din Baia Mare. Are doar 13 ani. Visul ei s-a spulberat atunci când, după cum spune chiar ea, sub amenintare, a fost violată.

De ruşine nu a spus nimic acasă. Lunile au trecut. Acum a adus pe lume un băiețel rezultat în urma violului, conform Vasile Dale.

A născut singură acasă, în baie. Cel care a văzut întreaga scenă a fost fratele ei în vârstă de 10 ani. Tot el a chemat-o pe mama lor. Fetița a fost dusă la spital împreună cu nou-născutul.

Medicii i-au acordat asistenţă medicală atât mamei, cât și micuţului. Tot ei au anunţat organele abilitate pentru începerea unei anchete.

Mama fetei a aflat îngrozită de întreaga poveste. Suspectul are 36 de ani și se pare că nu este la prima abatere de acest gen fiind fost pușcăriaș.

Acum mama fetei susţine că lucrurile nu vor rămâne aşa, iar cel care i-a făcut rău fetei trebuie să plătească.

Pe de altă parte fratele fetei va fi consiliat psihologic după ce a văzut cum sora lui naşte singură în baia din propriul apartament.

Informaţiile au fost confirmate şi de purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş. Poliţistii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de viol.

Ştire în actualizare

Sursa info Vasile Dale

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA