AcasăActualitate112CAZ ȘOCANT ÎN BAIA MARE! O femeie și câinele său, SFÂȘIAȚI de...

CAZ ȘOCANT ÎN BAIA MARE! O femeie și câinele său, SFÂȘIAȚI de câinele unui vecin. Animalul a rupt lanțul cu care era legat, în fața blocului

DISTRIBUIȚI

Un caz șocant s-a petrecut în seara zilei de duminică, 3 septembrie, pe strada Victor Babeș din municipiul Baia Mare. Un câine dar și mâna unei femei au fost sfâșiate de un alt câine care era ținut legat la colțul unui bloc și care a rupt lanțul. Potrivit VasileDale.ro, Poliția a intervenit, însă, ieri câinele era legat exact în același mod.

Pe strada Victor Babeș nr. 62C se află un câine legat de vreo 6-8 luni. Este vorba despre un câine agresiv care a rupt lanțul de cel puțin 4 ori. Data trecută mi-a mușcat câine. Nu a făcut sesizare la poliție. Proprietarul ne-a spus că o să aibă grijă de el. Este ținut într-un colț de bloc.

Ieri însă a rupt din nou lanțul și mi-a sfâșiat câinele. Am poze. După care a sărit la mama mea. 3-4 minute a tras de mâna mamei până când a fost salvată de către vecini. A fost chemată și poliția. Nu este prima dată când polițiștii sunt sesizați de vecini cu alte incidente în care câinele respectiv a fost implicat. Mama mea este la spital, a fost operată astăzi dimineață! Câinele, culmea, se află în același loc!!! Poliția nu face nimic.

Astăzi am sunat la poliție și mi-au spus că ei au făcut ce trebuia. Vecinii și noi suntem revoltați. Nu se poate să rămână acolo. Este un pericol câinele respectiv”, a transmis fiica victimei către sursa citată.

Ce spune Poliția

Ieri, 3 septembrie, la ora 20.27, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că o femeie a fost mușcată de un câine pe strada Victor Babeș din municipiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelanta, care a relatat faptul că victima a fost transportată la spital de către un vecin.

Polițiștii au identificat victima la Spitalul Județean Baia Mare, ca fiind o femeie de 57 de ani din Baia Mare, care prezenta leziuni la membrele superioare.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul câinelui sau de deținătorul temporar al acestuia asupra unei persoane.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA