AcasăActualitate112CAZ ȘOCANT ÎN BAIA MARE - Mort lăsat să putrezească în stația...

CAZ ȘOCANT ÎN BAIA MARE – Mort lăsat să putrezească în stația de autobuz ore întregi, până s-au trezit cei de la Medicina Legală

spot_img

DISTRIBUIȚI

CAZ ȘOCANT ÎN BAIA MARE   Caz înfiorător în noaptea de 25/26 decembrie 2019 în Baia Mare. În jurul orei 3.00, la 112 s-a cerut ajutorul autorităților după ce o persoană ar fi decedată în stația pentru mijloacele de transport în comun de pe strada Victoriei (vis-a-vis de Casa Crișan) din municipiul Baia Mare.

Imediat la fața locului s-au deplasat echipajele poliției și ambulanței, care au confirmat că toate aspectele sesizate se confirmă. S-a stabilit că bărbatul decedat este un localnic în vârstă 57 ani din Săcălășeni. Medicii de la ambulanță au constatat decesul, scrie VasileDale.ro.

Din informațiile noastre s-a luat legătura cu angajații de la Medicină Legală Maramureș în jurul orei 4.00 pentru a prelua cadavrul și a-l transporta la Morga Spitalului Județean Baia Mare. Numai că șoc: aceștia au spus că nu vor putea veni mai devreme de ora 8.00.

E drept, conform surselor noastre nu au venit la ora 8.00, ci cu 30 de minute mai devreme – adică în jurul orei 7.30 pentru a prelua cadavrul. În tot acest timp, cadavrul a fost acoperit cu o pătură și a fost păzit de un echipaj al Poliției Municipiului Baia Mare.

Știre în curs de actualizare.

Sursă info și foto: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA