spot_img
Acasăsinucidere maramuresCAZ ŞOCANT ÎN GERMANIA- Copil supus unor abuzuri după ce mama sa...

CAZ ŞOCANT ÎN GERMANIA- Copil supus unor abuzuri după ce mama sa l-a vândut pedofililor timp de mai mulţi ani

DISTRIBUIȚI

CAZ ŞOCANT ÎN GERMANIA O mamă și-a vândut timp de mai mulți ani băiatul, acum în vârstă de 9 ani, unei rețele de pedofili, în schimbul unor sume de bani, poliția germană declarându-se șocată de acest caz.

Potrivit dpa, opt persoane au fost arestate în mai multe ţări europene după descoperirea unei reţele de pedofili care au agresat sexual un băiat de 9 ani oferit acestora chiar de mama sa.

Printre cei arestaţi se află mama copilului şi partenerul acesteia, rezidenţi în apropierea oraşului Freiburg, din sud-vestul Germaniei.

Mama, de 47 de ani, şi partenerul său, de 37 de ani, sunt acuzaţi de abuz sexual asupra copilului, precum şi de faptul că l-au pus în mod repetat la dispoziţia unor bărbaţi, contra cost, pentru a fi violat. Faptele au avut loc în zona Freiburg.

‘Este vorba despre cel mai grav de abuz sexual împotriva unor copii la care a lucrat vreodată biroul criminalistic din Baden-Wuerttemberg’, a declarat un purtător de cuvânt al acestei autorităţi.

Băiatul a fost salvat de autorităţi în urma unor informaţii anonime ce au dus la declanşarea unei anchete, în septembrie, referitoare la o reţea de pedofilie. Copilul se află acum în grija statului.

Procurorii afirmă însă că în acest caz există şi alte victime, printre care o fată care a fost agresată sexual de tatăl ei, arestat între timp de poliţie.

Printre suspecţi se numără un militar german în vârstă de 49 de ani, care a fost arestat la cazarma din Alsacia a Brigăzii franco-germane.

Ceilalţi suspecţi, cu vârste între 32 şi 43 de ani, sunt rezidenţi în regiunea Freiburg, în landul german Schleswig-Holstein, în Elveţia sau în Spania.

Sursa info Agerpres

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA