spot_img
AcasăActualitate112CAZ ŞOCANT ÎN FRANŢA - Cerşetor român lăsat să moară de frig

CAZ ŞOCANT ÎN FRANŢA – Cerşetor român lăsat să moară de frig

DISTRIBUIȚI

CAZ ŞOCANT ÎN FRANŢA  Moartea unui cerșetor român în fața unui centru destinat persoanelor fără adăpost a generat un val de proteste și indignare în orașul Bordeaux.

Cel mai probabil bărbatul, care prezenta degerături, a murit de frig. Potrivit jurnaliștilor francezi, asistenții sociali ar fi refuzat să-l ajute pe bărbat.

Românul de 50 de ani venise din Marne în Bordeaux, la un adăpost pe care îl știa și unde mai fusese cazat în anii trecuți.

Reprezentanții centrului au recunoscut ca bărbatul a venit să le ceară ajutorul și ca era într-o stare deplorabilă.

”Bărbatul care a murit era o persoană care mai venise la noi în anii trecuți. Întreg personalul de urgență din adăpost știa de existența lui.

Bărbatul avea nevoie de îngrijiri medicale și trebuia internat într-un spital”, a explicat un reprezentant al centrului social Samu.

Bărbatul a fost găsit fără suflare azi-noapte chiar în apropierea Centrului de către trecători.

Deși asistenții sociali susțin că românul era într-o ”stare de refuz al adăpostului” poliția a deschis un dosar penal și urmează să stabilească dacă bărbatul a refuzat ajutorul sau dacă a fost refuzat de către angajații centrului.

Anchetatorii au cerut și autopsia pentru a vedea cauza exactă a morții.

Locuitorii orașului Bordeaux au fost indignați de această situație. Mai ales că este cel de-al zecelea caz de acest gen, în acest an.

sursa info şi foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA