Acasă Actualitate 112 CAZ ŞOCANT DE CANIBALISM - Un adolescent ar fi mâncat din cadavrul...

CAZ ŞOCANT DE CANIBALISM – Un adolescent ar fi mâncat din cadavrul victimei ucise

DISTRIBUIȚI

CAZ ŞOCANT DE CANIBALISM în Sfântu Gheorghe, județul Covasna. Ancheta desfășurată de procurori în cazul unei crime comise săptămâna trecută a scos la iveală faptul că un adolescent de 16 ani, bănuit de comiterea faptei, ar fi mâncat bucăți din corpul victimei.

Tânărul a recunoscut în fața anchetatorilor că este consumator de substanțe volatile, respectiv Prenadez, de la vârsta de șapte ani, notează Agerpres.

Mai mult, adolescentul a mărturisit că și-a lovit victima cu un bolovan în cap, i-a decupat fața cu un ciob din sticlă și că a mâncat o bucată din mandibula acesteia.

Cel suspectat de comiterea crimei le-a spus anchetatorilor că nu are niciun fel de remușcări.

„Practic, cadavrul era desfigurat, am identificat victima după amprente (…) Tânărul a declarat că nu regretă nimic, nu are nicio remuşcare şi că şi-ar repeta fapta.

A fost arestat pentru 30 de zile, iar azi va fi dus la Spitalul Jilava pentru expertiză psihiatrică”, a declarat, pentru sursa citată, procurorul Adrian Baciu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna.

Potrivit anchetatorilor, tânărul fusese încredințat spre creștere bunicii și în urmă cu câțiva ani ar fi fost internat la psihiatrie pentru dezintoxicare.

În ultima perioadă, a fost văzut frecvent în anturajul unor persoane fără adăpost care își duc veacul sub un pod dezafectat peste râul Olt de la intrare în municipiul Sfântu Gheorghe. De altfel, acolo s-a comis crima.

Victima este un tânăr de 21 de ani din localitatea Hetea, care vagabonda pe străzile din Sfântu Gheorghe.

În luna august, un bărbat din Africa de Sud a fost acuzat de canibalism, după ce le-a spus polițiștilor că s-a săturat să mănânce carne de om.

Sursa info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline


TE-AR MAI PUTEA INTERESA

BULETINE BAIA MARE – A fost inaugurat noul sediu al evidenței populației, iar cetățenii se pot programa și online

De mai bine de 20 de ani, băimărenii erau nevoiți să se prezinte într-un sediu al “buletinelor” în condiții mizere și înghesuiți, așteptând la...

Coaliția pentru Maramureș a lansat candidații pentru primăriile de pe Valea Izei

Candidații Coaliției pentru Maramureș pentru primăriile de pe Valea Izei au fost lansați în cursa pentru alegerile locale care vor avea loc duminică, 27...

Necesitatea de a fora puțuri

În clădirile suburbane, care sunt situate la o distanță mare de sistemele centralizate, problema alimentării cu apă de consum este acută. Totuși, utilizarea surselor...

DOLIU ÎN LUMEA MEDICALĂ MARAMUREȘEANĂ – Doctorul Ion Blăjan s-a stins din viață

Lumea medicală și întreaga comunitate maramureșeană au suferit o mare pierdere prin trecerea la cele veșnice a celui care a fost dr. Ion Blăjan....

Florea Poienar cere votul botizenilor pentru un nou mandat în fruntea comunei Botiza

La finalul săptămânii trecute, reprezentanții Coaliției pentru Maramureș au ajuns în Botiza pentru a lansa candidatura pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Botiza...