AcasăActualitate112CAZ ȘOCANT – Bătrână cu handicap din Brăila, bătută de femeia care...

CAZ ȘOCANT – Bătrână cu handicap din Brăila, bătută de femeia care era angajată să o îngrijească

DISTRIBUIȚI

CAZ ȘOCANT  O pensionară de 84 de ani, care are Alzheimer și handicap grav, a fost bătută de cea care trebuia să o îngrijească.

Caz revoltător în comuna Victoria, din Brăila, unde o bătrână de 84 de ani ar fi fost bătută de cea plătită să o îngrijească. Victima, B.D., care suferă de handicap grav, se afla în grija unei localnice, V.I., în vârstă de 60 de ani, care ar fi lovit-o şi i-ar fi vorbit urât. Totul s-a întâmplat marţea trecută, pe 13 iunie, atunci când Ionuţ Popa, vecin cu bătrâna, a auzit ţipete din curtea acesteia şi a sărit să o ajute.

Brăileanul a povestit, pentru obiectivbr.ro, întregul incident printr-o sesizare telefonică. Acesta a pus la dispoziţie şi o fotografie în care se vede clar că bătrâna are ochiul vânăt, fotografie ce se află postată şi pe contul acestuia de Facebook.

O vecină de la noi din comună, care are 84 ani şi handicap gardul I, este bătută de îngrijitoarea ei. Dânsa are o fată, dar aceasta locuieşte în alt oraş şi vine doar o dată pe lună să îi ridice pensia, indemnizaţia de handicap şi ce alte venituri mai are bătrâna. Vorbim de circa 2.400 lei/lună. Fata a lăsat-o pe mama sa în grija unei femei de aici din comună. Miercuri, aflându-mă în zonă, am auzit bătrâna ţipând: «Lasă-mă că mă omori, lasă-mă că mă omori!» şi vă daţi seama că m-am dus la ea acasă să văd ce se întâmplă. Am sesizat şi Poliţia, am luat şi doi martori, am intrat în curte şi am găsit-o pe bătrână desfigurată. Avea ochiul vânăt. Aşa am şi reuşit să îi fac o poză”, a povestit, pentru sursa citată, Ionuţ Popa.

Bărbatul a mai spus că îngrijitoarea o închidea în casă pe bătrână şi că nu ar fi prima dată când o loveşte.

Cazul a ajuns în atenţia Poliţiştilor şi a inspectorilor sociali din cadrul Primăriei Victoria. Aceştia s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA