spot_img
AcasăEvenimentACTUALIZARE 3/CAZ REVOLTĂTOR ÎN SIGHET – O elevă nevoită să își sărute...

ACTUALIZARE 3/CAZ REVOLTĂTOR ÎN SIGHET – O elevă nevoită să își sărute profesorul pentru a nu rămâne corigentă. Vezi VIDEO

DISTRIBUIȚI

CAZ REVOLTĂTOR ÎN SIGHET    Caz socant la un liceu din Sighetu Marmatiei. Un profesor de limba engleza saruta cu foc si pasiune o eleva de clasa a IX-a, in varsta de doar 15 ani. Imaginile video sunt pur si simplu socante pentru ca intreaga scena se petrece sub ochii celorlalti liceeni de la Liceul Tehnologic Sighetu Marmatiei, potrivit jurnalistului Vasile Dale.

Ipostazele incendiare au fost surprise cu telefoanele mobile de aproape toti colegii. Intr-un dintre ele pe langa sarutul cu pasiune al profesorului mainile acestuia erau pe fundul minorei.

Surse din randul copiilor sustin ca motivul sarutului ar fi fost o nota de trecere pentru a ca fata sa nu ramana corigenta.

Asteptam declaratiile directoarei liceului dar si un punct de vedere al Inspectoratului Scolar Judetean Maramures.

Actualizare:

La doar câteva ore de când imaginile video cu profesorul din Sighet care își sărută elevă de 15 ani au devenit publice, acesta a decis să-și dea demisia de la liceu tehnologic la care profesa.

Actualizare 2:

Am discutat de dimineață cu conducerea unității de învățământ. Ieri am fost informați despre acest incident reprobabil. Conducerea școlii s-a autosesizat cu privire la acest incident regretabil, a avut o discuție cu profesorul de engleză, care și-a recunoscut fapta și totodată gravitatea acestei fapte și și-a dat demisia. Și-a dat demisia din învățământ, el fiind titular pe catedra de limba și literatura engleză de la un liceu tehnologic din Sighetu Marmației.
Asemenea comportamente deviante nu au ce sa caute în niciun context și cu atât mai mult într-un context educațional.

Nu se verifică ipoteza că ar fi fost o condiție sărutul pentru nota de trecere. Din discuții cu conducerea școlii a rezultat faptul că eleva învață bine și oricare ar fi motivele, nu se pot justifica astfel de comportamente în cadrul educațional”, a declarat, pentru Digi24.ro, Adriana Meșter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, profesorul fusese testat psihologic la începutul anului școlar, așa cum sunt obligați toți profesorii din sistemul de învățământ.

La testarea psiohologică nu s-a descoperit absolut nicio cauză care ar putea să împiedice cadrul didactic să profeseze”,spune Adriana Meșter.

Conducerea școlii a discutat și cu eleva, a înștiințat ieri părinții atât telefonic, cât și printr-o adresă a școlii. Părinții vor veni probabil azi la școală și s-a luat decizia ca în rezolvarea acestui caz, din punct de vedere emoțional, eleva să beneficieze de serviciile consilierului scolar în unitate”, a mai declarat Meșter, potrivit Digi24.ro.

Actualizare 3:

Declarație absolut halucinantă a profesorului de engleză din Sighet care a fost filmat în timp ce își sărută cu foc elevă. Acesta spune că întreaga scenă a fost scoasă din context și că, defapt, el încerca doar să o susțină moral pe elevă de 15 ani care, spune el, trece printr-o depresie.

Eleva nu a fost obligată să îl sărute pe profesor. Ea trecea printr-o depresie și nu era în situație de corigență. Totul a fost scos din context într-un mod absolut mișelesc de către câțiva colegi ai fetei rău intenționați. Profesorul a încercat să o susțină moral și s-a ajuns la o interpretare absolut halucinantă”, a declarat profesorul Pașca Bogdan, potrivit Vasile Dale.

Profesorul de engleză Paşca Bogdan avea gradul didactic 2 și o vechime în activitate de 10 ani.

Sursă: Vasile Dale

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA