AcasăActualitateSocialCAZ ÎN PLOIEȘTI - Copil de 13 ani, tuns de o profesoară...

CAZ ÎN PLOIEȘTI – Copil de 13 ani, tuns de o profesoară la școală pentru că avea părul prea lung

spot_img

DISTRIBUIȚI

CAZ ÎN PLOIEȘTI  Incident incredibil la unul dintre colegiile naționale renumite din Ploiești. Un deputat prahovean, profesor și el la un alt liceu din oraș, a dezvăluit vineri, pe pagina sa de Facebook, că un prieten l-a sunat și i-a povestit că fiul său a fost tuns la școală de către profesoara de matematică, nemulțumită că băiatul are părul lung de … 15 centimentri.

Conform dezvăluirilor parlamentarului  USR Dan Rădulescu, care este și cadru didactic la Liceul de Arte din Ploiești, incidentul s-ar fi petrecut în incinta Colegiului Național Al. I Cuza, unul dintre cele mai căutate licee din oraș.

Astăzi, m-a sunat Razvan Ionita. Avea o voce gâtuită de indignare. Băiatul lui este elev într-a șaptea la Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza din Ploiești. De o bună bucată de vreme era tachinat de doamna profesoară de matematică, nu pe motiv că nu s-ar fi priceput la disciplina lui Pitagora, ci pentru că, în viziunea dumneaei, micuțul nu corespundea – avea părul lung. Degeaba tatăl i-a explicat, inclusiv dirigintei, de nenumărate ori cum stă treaba, doamna, nu și nu. Până astăzi.

Când a pus câțiva colegi să-i măsoare părul copilului, a constatat cei 15 centimetri, apoi le-a cerut o foarfecă și l-a tuns. A urmat încă un coleg de clasă, la fel de ”necorespunzător”. Nu a contat că acei copii au 13 ani. Că s-ar fi putut speria și reacționa cumva, încât să se întâmple o tragedie, calea dintre o foarfecă și un ochi, o ureche sau o mână, fiind extrem de mică, mai ales în aceste cazuri. Nu! Nu a contat pentru onorabilul cadru didactic că gestul său necugetat poate lăsa urme adânci în dezvoltarea psiho-emoțională a celor doi adolescenți! Nici că, în urma unei plângeri la poliție – care și sper să se întâmple – poate fi acuzată de vătămare corporală”, a scria deputatul prahovean pe Facebook.

Citește continuarea, AICI.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA