AcasăActualitateSocialCAZ ÎN PLOIEȘTI - Copil de 13 ani, tuns de o profesoară...

CAZ ÎN PLOIEȘTI – Copil de 13 ani, tuns de o profesoară la școală pentru că avea părul prea lung

DISTRIBUIȚI

CAZ ÎN PLOIEȘTI  Incident incredibil la unul dintre colegiile naționale renumite din Ploiești. Un deputat prahovean, profesor și el la un alt liceu din oraș, a dezvăluit vineri, pe pagina sa de Facebook, că un prieten l-a sunat și i-a povestit că fiul său a fost tuns la școală de către profesoara de matematică, nemulțumită că băiatul are părul lung de … 15 centimentri.

Conform dezvăluirilor parlamentarului  USR Dan Rădulescu, care este și cadru didactic la Liceul de Arte din Ploiești, incidentul s-ar fi petrecut în incinta Colegiului Național Al. I Cuza, unul dintre cele mai căutate licee din oraș.

Astăzi, m-a sunat Razvan Ionita. Avea o voce gâtuită de indignare. Băiatul lui este elev într-a șaptea la Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza din Ploiești. De o bună bucată de vreme era tachinat de doamna profesoară de matematică, nu pe motiv că nu s-ar fi priceput la disciplina lui Pitagora, ci pentru că, în viziunea dumneaei, micuțul nu corespundea – avea părul lung. Degeaba tatăl i-a explicat, inclusiv dirigintei, de nenumărate ori cum stă treaba, doamna, nu și nu. Până astăzi.

Când a pus câțiva colegi să-i măsoare părul copilului, a constatat cei 15 centimetri, apoi le-a cerut o foarfecă și l-a tuns. A urmat încă un coleg de clasă, la fel de ”necorespunzător”. Nu a contat că acei copii au 13 ani. Că s-ar fi putut speria și reacționa cumva, încât să se întâmple o tragedie, calea dintre o foarfecă și un ochi, o ureche sau o mână, fiind extrem de mică, mai ales în aceste cazuri. Nu! Nu a contat pentru onorabilul cadru didactic că gestul său necugetat poate lăsa urme adânci în dezvoltarea psiho-emoțională a celor doi adolescenți! Nici că, în urma unei plângeri la poliție – care și sper să se întâmple – poate fi acuzată de vătămare corporală”, a scria deputatul prahovean pe Facebook.

Citește continuarea, AICI.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA