Acasăsinucidere maramuresCAZ HALUCINANT – A fost declarat mort după ce a consumat prea...

CAZ HALUCINANT – A fost declarat mort după ce a consumat prea multă votcă, apoi s-a trezit la morgă

DISTRIBUIȚI

CAZ HALUCINANT  Un tânăr de 25 de ani din Polonia a fost declarat mort, după ce a consumat prea multă votcă. Băiatul, pe numele său Kamil, a intrat în stop cardio-respirator din cauza unei cantități prea mari de alcool băute, iar paramedicii care au sosit la locul incidentului l-au declarat mort și l-au dus la morgă, fiind pus într-un frigider.

Kamil și-a revenit la morgă și a început să lovească ușa frigiderului. Acesta a fost auzit, iar după ce a fost consultat de medici, a fost lăsat să plece.

CAZ NEMAIVĂZUT  Paradoxal, în loc să se ducă acasă, acesta s-a întors în același bar din localitatatea Kamienna Gora, de unde a fost luat de salvare și dus la morgă, relatează Daily Mail. Ajuns în localul respectiv, Kamil a început din nou să bea cu prietenii săi.

Un caz similar a avut loc în Rusia, în 2016. Un bărbat care petrecea într-un bar din regiunea Khansanky, în estul îndepărtat, a fost declarat mort și trimis la morgă. Și el s-a trezit în frigiderul de la morgă și a început să lovească cu picioarele ușa, un paznic l-a eliberat.

 

Sursă

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA