AcasăActualitate112CAZ NEBUNESC ÎN MARAMUREȘ - I-a înfipt un cuțit în gât în...

CAZ NEBUNESC ÎN MARAMUREȘ – I-a înfipt un cuțit în gât în timpul unui scandal, într-un magazin alimentar

spot_img

DISTRIBUIȚI

CAZ NEBUNESC ÎN MARAMUREȘ   Un bărbat originar din Bicaz a fost arestat timp de 30 de zile, se arată într-un comunicat de presă al Tribunalului Maramureș. Motivul: acesta a înjunghiat un alt bărbat, cu un cuțit de bucătărie, în gât.

Totul s-a întreaga întâmplare s-a petrecut duminică, 13 octombrie, într-un magazin alimentar din localitatea Corni. Agresorul și victima au început să se certe, nu se știe de ce. Cert e că, la un moment dat, bărbatul de 47 de ani a scos un cuțit de bucătărie pe care îl avea la el și, fără să stea foarte mult pe gânduri, l-a înfipt în gâtul celuilalt bărbat.

Agresorul riscă acum ani grei de închisoare pentru tentativă la infracțiunea de omor calificat.

Vă redăm mai jos, integral, comunicatul Tribunalului Maramureș:

Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 54/DL, pronunţată la data de 15.10.2019, în dosarul nr. 1940/100/2019 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 15.10.2019, şi până la data de 13.11.2019, inclusiv, a inculpatului D.B., în vârstă de 47 de ani, domiciliat în comuna Bicaz, cercetat pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat, faptă pedepsită cu închisoarea de la 7 ani şi 6 luni la 12 ani şi 6 luni şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Pentru a dispune măsura arestării preventive, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că inculpatul, în data de 13.10.2019, în intervalul 22:30-23:00, în timp ce se afla în incinta unui magazin alimentar/bar situat într-o localitate din judeţul Maramureş, fiind în stare de ebrietate, în contextul unor discuţii anterioare în contradictoriu cu persoana vătămată, i-a aplicat acesteia în mod intempestiv o lovitură în zona gâtului cu un cuţit de bucătărie pe care îl avea asupra sa, cauzându-i leziuni care necesită pentru vindecare 25-30 de zile de îngrijiri medicale, în condiţiile unei evoluţii favorabile, şi care i-au pus viaţa în primejdie. Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare”.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA