AcasăActualitate112CAZ MONSTRUOS – Un bărbat din Oradea și-a violat propria fiică timp...

CAZ MONSTRUOS – Un bărbat din Oradea și-a violat propria fiică timp de 3 ani

DISTRIBUIȚI

CAZ MONSTRUOS  O fetiță a fost violată de propriul tată, care a abuzat-o sexual timp de trei ani. Sătulă de batjocură și bătăi, copila de 12 ani a fugit de acasă și a cerut ajutorul specialiștilor de la Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului Bihor. Astfel, cazul a ajuns în atenția procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea. Bărbatul, care a profitat de inocența fiicei sale, a fost arestat preventiv.

Crescut într-un centru de plasament, Iosif Şimon locuia în Oradea alături de cei trei copii ai săi, două fete şi un băiat, mama lor fiind plecată în străinătate, scrie ebihoreanul.ro

Bărbatul a lucrat mai mulți ani ca muncitor necalificat în bucătăriile unor restaurante de hoteluri din Oradea, unde spăla vase. Foștii săi colegi povestesc că nu a creat probleme și nu și-au explicat motivul pentru care Șimon și-a abandonat slujba în vară. Nimeni nu știa însă că, în intimitatea căminului, bărbatul devenea un monstru.

Procurorii susțin că, începând din vara lui 2013, pe când fiica sa avea doar 9 ani, Șimon a profitat de copilă și „prin manipulare, prin aplicarea unor pedepse şi chiar prin acte de agresiune fizică”, a abuzat-o sexual. Potrivit anchetatorilor, individul și-a obligat propria fiică să întrețină cu el relații sexuale orale și a siluit-o pe biata copilă să-i ofere „mângâieri, săruturi, atingeri ale organelor sale sexuale, impunându-i şi să-i frece penisul său cu mâna de către fiica sa până la ejaculare”.

Fetița a fost abuzată timp de trei ani, până în vara acestui an. Atunci, copila a fugit de casă și a cerut ajutorul asistenților sociali de la Direcția Generală de Asistență și Protecția Socială a Copilului Bihor.

Psihologii susțin că, prin tratamentele la care și-a supus fiica, Șimon „a pus grav în primejdie dezvoltarea fizică, dar mai ales morală şi intelectuală a acesteia”. Anchetatorii l-au interogat pe unul dintre frații victimei, la două luni după începerea cercetărilor. Așa se face că părintele a fost inculpat de procurori pentru viol în formă continuată, agresiune sexuală în formă continuată și rele tratamente aplicate minorului, fapte pedepsite cu până la 12 ani de închisoare.

 

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA