AcasăActualitate112CAZ MONSTRUOS ÎN TIMIȘ – Fetiță violată în repetate rânduri de un...

CAZ MONSTRUOS ÎN TIMIȘ – Fetiță violată în repetate rânduri de un bărbat de 57 de ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

CAZ MONSTRUOS ÎN TIMIȘ  O fetiță din județul Timiș a fost violată de mai multe ori de un bărbat de 57 de ani, care putea să-i fie bunic. Omul a urmărit-o în repetate rânduri și a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el. Părinții au aflat și au mers imediat la Poliție.

Totul s-a întâmplat în cursul lunii octombrie, într-o localitate aflată la opt kilometri de Timișoara, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor.

Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, efectuează cercetări față de un bărbat de 57 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de viol. În fapt, în cursul lunii octombrie anul curent, cel în cauză ar fi întreținut în mod repetat relații intime cu o minoră, fără consimțământul acesteia. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile”, ne-au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean Timiș.

Bărbatul riscă ani grei de închisoare. Procurorii spun că bărbatul ar fi amenințat-o pe fetiță cu bătaia dacă nu merge cu el.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat că, în cursul lunii octombrie 2017, în mod repetat, pe raza unei localități din județul Timiș, Șandor Szilagyi, prin constrângere, respectiv prin folosirea forței și prin folosirea de amenințări cu acte de violență, a întreținut de mai multe ori raporturi sexuale cu o persoană vătămată minoră. Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept în care a fost comisă fapta”, se arată într-un comunicat de presă emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA