Acasă Actualitate 112 ACTUALIZARE/ CAZ MONSTRUOS - Femeie înjunghiată de soț la Sighet sub privirile...

ACTUALIZARE/ CAZ MONSTRUOS – Femeie înjunghiată de soț la Sighet sub privirile copiilor și a prietenilor de pahar ai bărbatului

DISTRIBUIȚI

ncident grav aseară într-un apartament din Sighetu Marmației. O femeie a fost înjunghiată cu un cuțit de bucătărie de soțul acesteia. Totul sub privirile unor amici de pahar ai bărbatului, dar și sub privirile a doi copilași: o fetiță de 10 ani și un băiețel de 12 ani.

Conform aparținătorilor femeia fost transportată la Spital unde a fost operată de urgență. Cuțitul i-a atins unul dintre plămâni. Aceștia susțin că până acum femeia ar mai fi fost amenințată cu moartea de către soțul acesteia de mai multe ori.

Incident grav aseară într-un apartament din Sighetu Marmației. O femeie a fost înjunghiată cu un cuțit de bucătărie de soțul acesteia. Totul sub privirile unor amici de pahar ai bărbatului, dar și sub privirile a doi copilași: o fetiță de 10 ani și un băiețel de 12 ani.

Conform aparținătorilor femeia fost transportată la Spital unde a fost operată de urgență. Cuțitul i-a atins unul dintre plămâni. Aceștia susțin că până acum femeia ar mai fi fost amenințată cu moartea de către soțul acesteia de mai multe ori, potrivit VasileDale.ro

Cei doi copilași au fost luați în grijă de către bunici.

Ce spune IPJ Maramureș

Polițiștii din Sighetu Marmației au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și lovire sau alte violențe, după ce au fost sesizați despre faptul că o femeie din municipiu a fost victima acestor infracțiuni. Faptele au fost sesizate prin SNUAU 112 aseară, la ora 20:42.

Primele verificări efectuate la fața locului au relevat faptul că o femeie de 36 de ani a fost agresată de către soțul său de 39 de ani.

Incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan și al stării de ebrietate în care se afla agresorul.

Victima, care a suferit leziuni corporale în urma agresiunii, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar față de agresor a fost dispusă măsura internării la Spitalul din Sighetul Marmației.

ACTUALIZARE:

Referitor la incidentul de violență în familie produs aseară la Sighetul Marmației, facem precizarea că în urma examinării medico-legale a victimei s-a concluzionat că cea în cauză prezenta leziuni care s-au putut produce prin lovire cu un obiect ințepător, în cadrul unei heteroagresiuni, fiindu-i pusă în pericol viața și integritatea fizică și necesitând 25-30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În acest context, cauza a fost preluată de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








TE-AR MAI PUTEA INTERESA