AcasăActualitate112CAZ MONSTRUOS - Ce a făcut o adolescentă violată de propriul...

CAZ MONSTRUOS – Ce a făcut o adolescentă violată de propriul tată ca să scape de calvar

DISTRIBUIȚI

CAZ MONSTRUOS O adolescentă din judeţul Dâmbovița a fost violată de propriul tată. Sătulă de umilințe, fata și-a înregistrat părintele în timp ce o supunea la perversiuni sexuale. Proba a ajuns la Poliție, iar tatăl, care și-ar fi abuzat sexual fiica, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

CAZ MONSTRUOS Adolescenta locuia, împreună cu părinții, în casa bunicilor din Găești, județul Dâmbovița. În ultima perioadă, fata de 15 ani era din ce în ce mai retrasă, din cauza comportamentului abuziv al tatălui ei, susțin rudele, scrie Libertatea.

Convinsă să pună capăt calvarului prin care trecea, copila le-a povestit polițiștilor că tatăl ei a supus-o la perversiuni sexuale. Săptămâna trecută, și-a înregistrat părintele în timp ce ar fi forțat-o să-i satisfacă fanteziile sexuale, informează mditv.ro.

Polițiștii l-au reținut pe bărbatul, în vârstă de 38 de ani, fiind acuzat de viol. Judecătoria Găești a decis ca Nicolaie Neacşu (foto) să-și petreacă următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.

Acesta este al treilea caz, în care părinți din Găești sunt acuzați că și-ar fi violat fiicele.

Info

Citeşte şi ALCOOLUL BATĂ-L VINA – Un clujean băut s-a răsturnat cu o betonieră

URMARE TRAGEDIE LA SIGHETU MARMAŢIEI – Câinele care a ucis băiețelul va fi expertizat criminalistic

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA