AcasăActualitate112CAZ MISTERIOS ÎN MARAMUREȘ – Un asistent de pe ambulanță a dispărut...

CAZ MISTERIOS ÎN MARAMUREȘ – Un asistent de pe ambulanță a dispărut cu mașina de acasă. Autoturismul a fost găsit incendiat în Cluj

DISTRIBUIȚI

CAZ MISTERIOS ÎN MARAMUREȘ  Poliţiştii maramureşeni desfăşoară activităţi de căutare a unui bărbat reclamat dispărut de la domiciliu şi solicită sprijinul persoanelor care pot oferi informaţii pentru depistarea sa.

Poliţiştii Biroului Urmăriri au fost sesizaţi despre faptul că la data de 24.09.2018 VLAD IOAN, în vârstă de 44 de ani, a plecat cu autoturismul personal de la domiciliul său din oraşul Borşa, şi până în prezent nu a revenit.

Semnalmente: constituţie atletică, înălţime 1.80 m, păr grizonat, ochi verzi, fără semne particulare.

Conform informațiilor oficiale primite de la IPJ Cluj, autoturismul borșeanului a fost găsit incendiat pe raza județului. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost incendiat autoturismul, dar și pentru găsirea bărbatului din Borșa.

Persoanele care pot să ofere informaţii despre VLAD IOAN sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, să apeleze 112 sau Biroul Urmăriri la numărul de telefon 0262-207763.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA