AcasăActualitate112CAZ ÎN MIAMI – Student de origine română, acuzat că a violat...

CAZ ÎN MIAMI – Student de origine română, acuzat că a violat o adolescentă în SUA

DISTRIBUIȚI

CAZ ÎN MIAMI  Un student american de origine română este acuzat că ar fi violat o tânără în stare de inconștiență, în Miami. El ar fi înregistrat actul sexual. În plus, el ar fi avut în telefon și mai multe fotografii indecente, potrivit unei televiziuni locale din Statele Unite.

Pe 19 octombrie, o studentă a depus o plângere poliției de la Universitatea Miami că a fost agresată sexual de un bărbat pe care îl cunoștea. Incidentul ar fi avut loc în primele ore ale zilei de 12 octombrie, într-o locuință”, a anunțat universitatea din Miami. Este vorba despre Nicolas Cristescu, un tânăr de origine română, din statul american Ohio.

El s-ar fi filmat în timp ce întreținea relații sexuale cu o adolescentă care era în stare de inconștiență. Tânăra a spus că „nu și-a dat acordul și că nu își amintește nimic”, arată documentele depuse în instanță. În plus, studentul ar fi făcut mai multe fotografii cu tânăra, dintre care multe cu părțile ei intime.

Totodată, studentul avea în telefon mai multe fotografii cu o adolescentă de 16 ani. El a fost acuzat astfel de viol, hărțuire sexuală și voyeurism. De asemenea, tânărul a pledat vinovat la acuzația de posesie de droguri. Cauțiunea în cazul său a fost stabilită la 75.000 de dolari, iar procesul urmează să înceapă la finalul lunii.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA