AcasăActualitateSocialCAZ LA IAȘI - O femeie trebuie să-i dea bani amantei soțului...

CAZ LA IAȘI – O femeie trebuie să-i dea bani amantei soțului după ce a dat-o în judecată și a pierdut

spot_img

DISTRIBUIȚI

CAZ LA IAȘI  Deznodământ uluitor în cazul femeii din Iași care a dat în judecată amanta soțului. Cea care a făcut plângerea neobișnuită în instanță a fost obligată de Tribunalul Iași să-i plătească cheltuieli de judecată actualei iubite a soțului ei, pe care a acuzat-o că i-a furat bărbatul.

Leontina S.Ț spera să schimbe sentința dată de judecătorii ieșeni în favoarea actualei iubite a soțului. Femeia din Iași a făcut apel, însă magistrații Tribunalului Iași nu i-au dat câștig de cauză.

Respinge apelul formulat de către reclamanta S. Ț Leontina împotriva sentinţei civile nr. 1380/09.02.2017 pronunţată de Judecătoria Iaşi, sentinţă pe care o păstrează. Obligă apelanta S. Ț Leontina la plata sumei de 1200 lei către intimata P. Maria, cu titlu de cheltuieli de judecată (onorariu de avocat)”, este hotărârea luată, luni, de Tribunalul Iași.

Disperată pentru i-a plecat soțul de acasă, Leontina S.Ț a dat-o în judecată în mai 2016 pe actuala iubită a bărbatului căreia i-a cerut daune morale pe motiv că a suferit din cauza destrămării căsniciei.

M-am întâlnit pe stradă cu soțul meu în timp ce se ținea de mână cu colega mea se serviciu. Acesta mi-a zis că vom discuta acasă, dar nu am mai discutat niciodată”, a declarat soția care și-a pierdut barbatul, pentru bzi.ro.

Soția a cerut suma de 50.000 de lei de la amanta soțului său pentru atingerea adusă onoarei, demnității și reputației sale, dar și pentru suferința cauzată. Leontina, care lucrează la Institutul de Boli Cardio-Vasculare din Iași, susține că actuala iubită a soțului i-a creat o imaginea proastă în rândul colegilor de serviciu. Acesta ar fi fost și motivul pentru care soțul ar fi abandonat-o, notează sursa citată.

Leontina și Dan S.Ț s-au căsătorit în anul 1980 și au divorțat în 2016, din cauza relației extraconjugale a bărbatului. Deși erau căsătoriți, cei doi dormeau în camere separate și nu mai păreau interesați de relația lor.

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA