spot_img
AcasăActualitate112CAZ LA BORȘA - Elevă bătută și umilită de trei fete pentru...

CAZ LA BORȘA – Elevă bătută și umilită de trei fete pentru că ar fi intrat la un liceu mai bun decât ele

spot_img

DISTRIBUIȚI

CAZ LA BORȘA   Caz incredibil în Borșa. O cititoare a site-ului vasiledale.ro a transmis o scrisoare în care povesteşte despre un caz grav petrecut în orașul din munți.

Tereza, în vârstă de 14 ani, elevă a liceului din Borșa, județ Maramureș, a fost bătută, batjocorită, târâtă pe stradă, spărgându-i-se și telefonul de către trei individe, eleve la profesională, pe motivul că TEREZA A INTRAT LA UN LICEU MAI BUN. Fata a fost la spital, acordându-i-se îngrijiri medicale în decursul zilei de 09.09.2019. Se pare că nimeni nu face nimic în legătură cu acest subiect, iar mama revoltată cere ajutor, aceasta fiind departe de fată. Mama fetei a sunat-o pe mama uneia dintre agresoare, iar aceasta a jignit-o și chiar a amenințat-o că o dă în judecată”, ne scrie Aurelia Şteţco.

Polițiștii maramureșeni au intrat pe fir

„În urma apariției în spațiul public a unor informații legate de o elevă din Borșa, care ar fi fost agresată ieri, vă comunicăm că polițiștii din oraș s-au sesizat din oficiu și desfășoară verificări, urmând a lua măsuri în funcție de cele constatate”, au delcarat repreentanții IPJ Maramureș.

 

Sursă info: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA