Acasă Actualitate 112 CAZ INCREDIBIL – Ministerul Sănătății ar fi refuzat transferul unui bărbat ars...

CAZ INCREDIBIL – Ministerul Sănătății ar fi refuzat transferul unui bărbat ars la un spital din Capitală

DISTRIBUIȚI

CAZ INCREDIBIL  Ministerul Sănătății este acuzat că ar fi refuzat transferul unui pacient cu arsuri, la un spital din Capitală. Omul a fost internat cu arsuri pe aproape 40 la sută din suprafața corpului la Spitalul Județean din Târgoviște.

Din cauza rănilor grave, medicii de aici au decis că trebuie să fie transportat la o unitate spitalicească din București, unde putea fi tratat corespunzător. Solicitările au rămas însă după 24 de ore fără un răspuns. Ministerul Sănătății a transmis că nu ar fi cazul ca pacientul să fie transportat la alt spital pentru că ar avea arsuri doar pe 25 la sută din suprafața corpului.

ALERTĂ – Atac armat la o bancă din Arad

Doctorul Elena Firoiu, purtător de cuvânt al Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, a declarat: “A suferit arsuri pe aproximativ 40 la sută din corp, pe cap, pe gât, pe față, pe membre, pe toracele anterior și posterior și pe membrele inferioare. Este într-o stare gravă.”

Reporter: “Viața îi este în primejdie?”

Dr. Elena Firoiu: “Potențial, da. Riscul cel mai mare ar fi de suprainfecție.”

Bărbatul, care este din Prahova, muncea cu ziua la niște fermieri din Dâmbovița. Îi ajuta să strângă recolta de varză de pe câmp și primea în schimb mâncare, cazare și bani.

ACCIDENT ÎN MARAMUREȘ– Trei persoane au fost grav rănite în urma unui accident rutier produs în localitatea Gârdani

„Un băiat care venise să muncească, să câștige o pâine. Își dăduse foc. Era băut, într-adevăr. L-a salvat vecinul, s-a ars și el pe mâini. Am desființat spitale și acum nu mai avem locuri, murim cu zile în țara asta.”, a spus un martor, conform Știrileprotv.

Bărbatul se află acum la secția de Terapie intensivă a Spitalului Județean din Târgoviște.

Sursă

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA