AcasămodeleCAZ INCREDIBIL ÎN SATU MARE - „Nu bea alcool, decât un litru...

CAZ INCREDIBIL ÎN SATU MARE – „Nu bea alcool, decât un litru de bere pe zi”: DOCUMENT OFICIAT DE BISERICĂ

spot_img

DISTRIBUIȚI

CAZ INCREDIBIL ÎN SATU MARE  Jurământ cu număr de înregistrare, parafa bisericii și semnătura preotului. Practica medievală continuă la Tășnad, acolo unde problemele cu Bachus sunt rezolvate pe cale … birocratică.

Situație desprinsă din filmele de comedie la Parohia Ortodoxă Tășnad din cadrul Protopopiatului Ortodox Carei. Preotul paroh Marian Crainic, fost protopop de Carei, a ”certificat” un jurământ, potrivit căruia un individ se angaja să nu mai bea alcool până în decembrie 2020, în afară de un litru de bere pe zi. Dincolo de un oarecare primitivism, suprinde faptul că o instituție care se pretinde serioasă – precum Biserica Ortodoxă – se coboară la astfel de practici cu valențe tragi-comice.

Redăm mai jos jurământul bărbatului, fan declarat al Zeului Bachus.

Prin prezenta, noi, Oficiul Parohial Tășnad, adeverim că domnul D. Otillo, din Tășnad, județul Satu Mare, a depus jurământ ca începând de azi, 17.06.2019, ora 0.00, și până la Crăciunul din 2020, nu pune alcool  în gura lui, în afară de un litru de bere pe zi. Așa să-i ajute Dumnezeu”, se arată în documentul obținut de PresaSM.

Sursă info și foto: PresaSM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA