AcasăActualitateCAZ INCREDIBIL ÎN MARAMUREȘ - Politician fost candidat al PSD, suspect de...

CAZ INCREDIBIL ÎN MARAMUREȘ – Politician fost candidat al PSD, suspect de trafic internațional de droguri

DISTRIBUIȚI

CAZ INCREDIBIL ÎN MARAMUREȘ  Într-o acțiune de amploare ce a avut loc în urmă cu câteva zile,  polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Maramureş, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au destructurat o grupare infracțională, specializată în traficul intern și internaţional cu droguri de risc şi mare risc. Procurorii DIICOT în comunicatul oficial referitor la acest caz au susținut că în urma cercetărilor efectuate în cauză a rezultat faptul că  suspectul   P. F.  a introdus în România, din Spania, cantităţi importante de droguri de risc (Cannabis) şi mare risc (cocaină, MDMA, LSD, comprimate ecstasy, ş.a.), pe care ulterior le-a comercializat pe raza municipiului Baia Mare, potrivit VasileDale.ro.

S-a reţinut faptul că suspectul  P. F. s-a ocupat de cumpărarea şi transportul drogurilor în România, prin intermediul diferitelor firme de transport care efectuează curse pe relaţia România-Spania.În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că o parte din transporturi au fost efectuate cu autoutilitara acestuia, drogurile fiind ascunse în locuri special amenajate.

De asemenea, s-a reţinut faptul că suspectul administreaza o societate de transport marfă, deţinând mai multe camioane cu care presteaza servicii de transport şi un autovehicul cu care de asemenea efectuează transport de marfuri şi care are locuri special amenajate pentru transportul cannabisului.

După ce drogurile ajungeau în România, acestea erau depozitate în diferite imobile de pe raza municipiului Baia Mare, închiriate de către suspectul P. F. sau de persoane apropiate acestuia, imobile folosite exclusiv pentru depozitarea drogurilor.

Toţi cei implicaţi în vânzarea drogurilor deţineau chei de acces în imobilele respective, fiecare deplasându-se să şi îşi ia cantitate de droguri dorită, lăsând în loc sumele de bani convenite cu suspectul P.F., preţul fiind diferit, în funcţie de cantitatea vândută, fiind cuprins între 20-30 lei pentru un gram.

 

Suspectul a fost candidat la Camera Deputaților, din partea PSD

 

Surse judiciare ne-au dezvăluit sub protecția anonimatului informații referitoare la cine este de fapt suspectul anchetatorilor P.F. Acesta este de profesie inginer, ar deține o firmă de transport (lucru confirmat și de comunicat oficial al DIICOT, n.r.) și a candidat la alegerile parlamentare din 2016 pe listele PSD Maramureș pentru un loc în Parlamentul României, în Camera Deputaților.

De altel, conform paginii de facebook a suspectului, în perioada campaniei electorale din 2016, acesta s-a pozat alături de nume importante de pe scena politică județeană dar și națională.

Concluzia nu poate fi alta decât că suspectul P. F. este nimeni altul decât Podină Florin, candidat PSD în alegerile parlamentare din 2016 la Camera deputaților.

 

Arestat preventiv

 

Atât suspectul P.F. cât și un alt băimărean au fost reținuți de anchetatori pentru 24 de ore, ulterior fiind arestați preventiv de magistrații maramureșeni.

 

Știre în curs de actualizare.

 

Sursă info și foto:VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA