AcasăActualitateCAZ ÎNCREDIBIL ÎN MARAMUREȘ – Patronii unei ferme de porci, acuzați că...

CAZ ÎNCREDIBIL ÎN MARAMUREȘ – Patronii unei ferme de porci, acuzați că aruncă animalele moarte în curțile localnicilor

DISTRIBUIȚI

CAZ INCREDIBIL ÎN MARAMUREȘ Proprietarii unei cunoscute ferme de porci din Maramureș, localitatea Mânău, sunt acuzați că aruncă porci morți în curțile localnicilor. Acuzațiile vin din partea unor locuitori din zonă și sunt cu atât mai grave cu cât pesta porcină africană care a făcut ravagii în România nu a dispărut, încă, complet din județul Maramureș.

Locuitorul revoltat a publicat pe rețeaua de socializare Facebook un clip video în care se poate observa un animal mort aruncat în curtea unui sătean.

Priviti domnilor directori de la toate institutiile competente cum functioneaza ferma de porci din localitatea MÂNĂU cu porci morti aruncati in gradinile vecinilor din apropiere iar pe dumneavoastra nu va intereseaza ca inca va mai sustine PSD-ul”, a fost mesajul bărbatului.

Istoria fermei de porci din Mânău nu duce lipsă de scandaluri. În 2011, localnicii s-au revoltat împotriva funcționării fermei, peste 100 de oameni blocând chiar intrarea în curtea fermei a două tir-uri care transportau animalele. De asemenea, Garda de Mediu a amendat proprietarii fermei și a suspendat activitatea acesteia timp de 45 de zile.

Ulterior, în luna mai a anului 2012, datorită revoltei sătenilor și a controlului Gărzii de Mediu încheiat cu suspendarea activității pe termen scurt, Consiliul Local Ulmeni a votat retragerea acordului de funcționare emis pentru fermă în 2011.

Adrian Barbur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA