spot_img
AcasăActualitate112CAZ INCREDIBIL ÎN MARAMUREȘ - City Manager acuzat că și-a însușit lemnele...

CAZ INCREDIBIL ÎN MARAMUREȘ – City Manager acuzat că și-a însușit lemnele oferite de Consiliul Local ca ajutor pentru familiile nevoiașe

DISTRIBUIȚI

Pe pagina de facebook a consilierului județean Nicolae Adrian Filip (Pro România)a apărut azi o informație cel puțin șocantă. Noi am cerut informații oficiale de la Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Maramureș despre cu privire la acestea, informații pe care le vom publica de îndată ce le vom primi.. În cele ce urmează redăm postarea consilierului județean:

De Ziua Națională a României, conducerea orașului, prin reprezentantul (City Manager) – Ciolpan Grigore (fostul vice-primar al orașului Vișeu de Sus) își însușea în timp ce instituțiile orașului depuneau coroane și serbau Ziua Națională a tuturor românilor, lemnele care aveau destinația UAT VIȘEU DE SUS (Primăria Vișeu de Sus) reprezentând ajutoare aprobate de Consiliul Local, material lemnos oferit familiilor ce locuiesc în blocurile sociale. Punctul de destinație, adică descărcarea lemnelor ajungând să fie în proprietățile fostului vice-primar, actual City Manager – CIOLPAN GRIGORE, membru PNL”.

La scurt timp de la publicarea informațiilor site-urile noastre au primit și imagini foto și video pe care vi le prezentăm în exclusivitate. Lemnele au fost găsite de polițiștii din Vișeu de Sus tocmai pe terenul care ar aparține city-managerului orașului, liberalul Grigore Ciolpan. Acestea au fost confiscate și date în custodia Ocolului Silvic Vișeu de Sus.

Sursă: VasileDale.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA