AcasăActualitateCAZ INCREDIBIL ÎN BAIA MARE – Vloggerul Zmenta, strâns de gât pe...

CAZ INCREDIBIL ÎN BAIA MARE – Vloggerul Zmenta, strâns de gât pe o terasă ziua în amiaza mare

DISTRIBUIȚI

CAZ INCREDIBIL ÎN BAIA MARE  Un incident violent a avut loc în urmă cu două zile în Baia Mare. Vloggerul băimărean Zmenta (Mihai Taranu) a fost agresat de către un bărbat ziua în amiaza mare, în timp ce stătea pe terasa unui local.

Doi bărbați s-au apropiat de masa la care stătea vloggerul și, aparent fără nici un motiv, unul dintre ei l-a atacat strângându-l de gât.

Potrivit declarației lui Zmenta pentru jurnalistul Vasile Dale, acesta nu îl cunoaște pe agresor, menționând că nu l-a mai văzut niciodată înainte de incident.

Am sunat la poliție imediat și am făcut plângere. Astăzi mi-am scos certificat medico-legal pe care l-am depus la poliție” a spus Zmenta. Conform acestuia, vlogger-ul are nevoie de 9 zile de îngrijiri medicale pentru ca leziunile suferite să i se vindece.

Polițiștii au identificat agresorii în scurt timp. Cel care l-a strâns de gât pe Zmenta se numește Robert Vlașan. Se pare că individul ar avea antecedente penale, fiind implicat într-un dosar de trafic de droguri. Mai mult, se pare că acesta a fost pus în libertate de puțină vreme, fiind încă în probațiune.

Știre în curs de actualizare.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA