AcasăActualitate112CAZ ÎN TIMIȘOARA – Doi părinți sunt acuzați că și-au agresat și...

CAZ ÎN TIMIȘOARA – Doi părinți sunt acuzați că și-au agresat și abuzat sexual fata de 13 ani cu handicap locomotor și psihic

spot_img

DISTRIBUIȚI

CAZ ÎN TIMIȘOARA  O fată de 13 ani, care ar suferi de handicap locomotor și psihic, a fost abuzată de către părinți, la Timișoara. Ea a fost luată de câtva timp din familie, iar copila le-a povestit anchetatorilor că tatăl său ar fi abuzat-o și sexual. Cei doi părinți au fost audiați de polițiști, iar miercuri au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cazul a fost descoperit de către polițiștii Secției 1 din Timișoara. Atât mama fetei, cât și tatăl au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați că și-au abuzat copila de 13 ani, care suferă de handicap psihic și locomotor.

Surse din rândul anchetatorilor ne-au spus că fata s-a plâns că tatăl ei ar fi abuzat-o și sexual. În prezent, copila de 13 ani a ajuns în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului.

Cei doi părinți, de 48 de ani, au fost duși pentru audieri la Secția 1 Poliție Timișoara, iar miercuri au fost prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă. Ei află în curând dacă vor fi arestați sau nu pentru 30 de zile.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA