AcasăActualitate112CAZ ÎN SATU MARE – Doi minori au spart casa unui prieten...

CAZ ÎN SATU MARE – Doi minori au spart casa unui prieten și i-au furat bunuri în valoare de peste 9.000 de lei

DISTRIBUIȚI

CAZ ÎN SATU MARE  Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Satu Mare, au recuperat bunuri în valoare de 9 000 de lei, furate de doi minori dintr-un imobil. În urma probatoriului administrat, cei doi sunt cercetaţi penal.

La data de 19 iunie a.c. poliţiştii judiciarişti au identificat doi tineri, un minor de 16 ani şi o minoră de 14 ani, ambii din Satu Mare, bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă, potrivit PortalSM.ro.

Din cercetări a reieşit că în data de 18.06.2017, minorul, folosind chei potrivite, ar fi pătruns într-o locuinţă de pe strada Brânduşa din Satu Mare, de unde a furat  o casetă cu bijuterii, 550 de euro, un laptop şi o tabletă cauzând un prejudiciu de 9.000 de lei.

Complice la comiterea faptei a fost minora de 14 ani, care, profitând de relaţia de prietenie  pe care o avea cu fiul victimei, fără acordul proprietarului, a făcut o copie dupoă cheia de la ușa de acces a părții vătămate, contribuind astfel în sprijinul autorului furtului.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar prin  ordonanță s-a dispus efectuare în continuare a urmăririi penale față de tânăr  pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și de complicitate la furt calificat pentru minoră.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale, cu cei doi în stare de libertate.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA